Žila som v tme přehled

Žila som v tme
https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/334995/bmid_zila-som-v-tme-a6k-334995.jpg 3 1 1

Autorka v knihe popisuje všetko, čím prešla a co prežila. Je to odvážne obnaženie sa pred celou verejnosťou. Jedná sa o statočné vyznanie jej viery. Táto kniha presvedčivo a jasne ukazuje cestu k Svetlu, ktoré oslobodzuje od moci viny, prázdnoty a strachu.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Žila som v tme. Přihlašte se a napište ho.

ThrisaManx
06.04.2017 3 z 5

Tak nějak mi unikal důvod, proč autorka knihu napsala. Chtěla se pouze podělit o svůj příběh? Fajn, ale takových je přeci spousta. Mluvila o sobě jako o věřícím člověku, ale nikdy nezmínila Boha, svůj vztah s ním a to, jak ji změnil život. Mluvila pouze o církvi a o tom, jak se tam cítila dobře. Její vztah s mužem mi byl také podezřelý. Naprostá absence jakýchkoli citů, o jiných mužích psala s láskou, psala o tom, jak byla zamilovaná, ale o svém muži mluvila pouze věcně a stručně.
A nakonec, sice nám dopodrobna vyprávěla o svých starostech a problémech, které prožívala, mě ale také zajímalo, jak je řešila, jak se s nimi vypořádala atd. To jsem se ale bohužel nedozvěděla.

Kniha Žila som v tme v seznamech

1993  70%Beda porazeným
1997  0%Žena zo Samárie