Žila som život inej ženy přehled

Žila som život inej ženy
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/172864/zila-som-zivot-inej-zeny-172864.jpg 4 348 348

Pri leteckom nešťastí na medzinárodnom letisku v texaskom San Antoniu príde o život mladá žena. Ďalšia mladá žena vyviazne s početnými popáleninami, ktoré si vyžiadajú totálnu transplantáciu tváre. Keďže mladú ženu všetci pokladajú za manželku budúceho texaského senátora, transplantáciu lekári uskutočnia podľa jej fotografií. A zápletka je na svete. Navyše mladá žena sa ešte v nemocnici dozvie omylom, že ktosi plánuje budúceho senátora zavraždniť. A tak sa rozhodne pokračovať vo svojej pretvárke až do konca a s vynaložením všetkých síl zabrániť plánovanému atentátu.... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , Regent

Mirror Image, 1990

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Žila som život inej ženy. Přihlašte se a napište ho.

PREBURDA
01.03.2025 5 z 5

Tak to byla "jízda". Úžasné strhující čtení od začátku až do konce. Tragédie letadla, ale dalo by se říci tragédie pro člověka, kterou napíše jen život.....ta bezmoc, jak z toho ven......co dělat, jak to a kdy bude vhodné vše vysvětlit ?? Čtení, které vás nepustí. No a závěr knihy vygraduje do úplného úžasu čtenáře. To nečekáš. :o)
Obdivuhodně napsáno, za mě TOP kniha. Druhá po "Skrytém zlu".

orinka3
29.07.2024 1 z 5

Tohle může napsat jedině Američanka. Protože pochybuji, že by někde existovala rodina, která až do posledního člena nežije pro nic jiného, než pro senátní volby hlavního hrdiny. A prožívala je 24/7. Ten hrdina je samozřejmě krásný, mužný, charakterní, čestný a spravedlivý. Příkladný otec i manžel. Letecká havárie zavinila záměnu osob a tomu je věnovaný celý románek. I když tam jde o nebezpečí, je to od začátku do konce stoprocentní červená knihovna. Navíc napsaná řemeslnou rutinou. Stále se tam opakují ustálené obraty. A to je dost málo na to, abych knihu mohla označit jako dobrou. Sandra Brown už jiná nebude a nebýt toho horka, ani by mi nenapadlo si ji půjčit. Jenže jsem myslila, že mě tak lehká četba pobaví. No, spíš trochu naštvala podceňováním čtenářek

Olga8480
16.02.2024 5 z 5

SB umí vymyslet skvělé zápletky a tahle kniha je skvělým příkladem.
Napětí, city a intriky od začátku do konce.

Knižní novinky (35. týden)

23.08.2020

Přijmout odpovědnost za tisíce lidských životů chce člověka s ohromnou sebedůvěrou.

Kniha Žila som život inej ženy v seznamech

v Mé knihovně256x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)

Sandra Brown
americká, 1948