Žít jednou spolu přehled
Jarmila Loukotková
Milostný příběh s kriminální zápletkou, odehrávající se v předvečer první světové války. Ještě deset dní. Deset dní života. Potom... Potom už jen bezživotí kdesi daleko, hodně daleko, kde ho neznají a kde by ho nepotkali ani nenašli... Neznámý mezi neznámými... Uprchne-li, zbude ještě pořád naděje, že snad jednou... jednou... ale proboha kdy? Kdy se bude moci vrátit a budou žít spolu. Žít jednou spolu...... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Žít jednou spolu. Přihlašte se a napište ho.
Knížka je malá a tenká, naštěstí. Být silnější a mít více stránek, tak ji nedočtu. Je psaná rádoby starým jazykem. Příběh je velmi jednoduchý a prostý a tak se vše natahuje.
Musím říct, že milostné příběhy nejsou mým šálkem kávy, ale tato novela se stala vyjímkou. Poutavě a poeticky napsané, ne přeslazené, smutné i šťastné zároveň. Intriky, smrt, láska, úcta, věrnost. Kniha má prostě všechno. Pokud potřebujete pohlazení na duši, doporučuji si přečíst.
Kniha Žít jednou spolu v seznamech
1988 | Navzdory básník zpívá |
1975 | Není římského lidu |
1999 | Medúza |
2000 | Spartakus: Smrtí boj nekončí |
1994 | Pod maskou smích |
Krásný styl, četlo se to samo. Ještě týdny po přečtení mám takový zvláštní feel z toho.