Totální válka 1. část přehled

Totální válka 1. část
https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/333589/bmid_zivi-mrtvi-20-totalni-valka-1-cast-DUt-333589.jpg 5 114 114

Živí mrtví (komiks) série

Začíná velký epický příběh. Rick versus Negan... s malou pomocí z nečekaného zdroje. Jenže Negan má své vlastní plány a rozhodně se nedá tak snadno zastavit.

Literatura světová Horory Komiksy
Vydáno: , Crew

All Out War, Part One, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Totální válka 1. část. Přihlašte se a napište ho.

Ronnie68
08.07.2024 4 z 5

Skvělý díl plný akce ... Tedy až na ten katastrofální konec pro Rickovu osadu ....

sgjoli
07.04.2024 4 z 5

Rickova parta se chystá vybojovat si své místo na zemi. Vytváří to určité napětí - čtenář fandí hlavním hrdinům, zároveň počítá s Neganem jako nelítostným soupeřem, od kterého může přijít mnoho zákeřností a mnoho zlého. Ta plíživá atmosféra z toho, jak to nakonec dopadne, se tu ukazuje velmi dobře. A že to bude řežba, to je naprosto jasné.
Už dlouho si říkám, jak jsem fascinovaná tím, že si autor dokáže pořád udržet čtenářovu pozornost. Při tom množství dílů by bylo naopak snadné sklouznout do nějaké zacyklené fáze, kdy se pořád točíte v tom samém a nic vás nemůže překvapit. Ale Kirkman dokáže přijít s něčím, co vás tak nějak vytrhne z toho zaběhnutého děje, a vy tak nemáte pocit, že stojíte na místě a čtete to samé.
Tohle jsem si užila a jsem ráda, že jsem měla hned po ruce druhý díl.

risha03
03.04.2024 5 z 5

"Nejradši bych si ho omotal ostnatým drátem a říkal mu Lucille 2." Negan v bitvě o Alexandrii. Dané mluví za vše. Totální válka 1, totální nářez 1.

Když zabiješ, zemřeš.

Při sekání mrtvol na kusy člověku vážně vyhládne.

Jestli se někdo odvážíte umřít, tak vás zabiju!

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Totální válka 1. část v seznamech