Totální válka 2. část přehled
Robert Kirkman
![Totální válka 2. část Totální válka 2. část](https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/344654/bmid_zivi-mrtvi-21-totalni-valka-2-cast-4FO-344654.jpg?v=1539038918)
Živí mrtví (komiks) série
Po zničujícím útoku Zachránců je Alexandrie v troskách. A nebýt Maggie a jejích posil z Hilltopu, se kterými dorazila vysloveně v hodině dvanácté, mohlo být ještě hůř. Negan má plné právo předpokládat, že má válku vyhranou...
Literatura světová Horory Komiksy
Vydáno: 2017 , CrewOriginální název:
All Out War, Part Two, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Totální válka 2. část. Přihlašte se a napište ho.
![sgjoli sgjoli](https://www.databazeknih.cz/img/users/13_/13145/sgjoli-K7p.jpg?v=1540819697)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Asi dosud ten největší boj o přežití snad máme za sebou. Že se to neobešlo bez obětí, je bohužel běžná realita tohoto Kirkmanova světa, ale s tím čtenář už tak nějak počítá. A i když je mi líto odchodu některých postav, stejně se mi líbí, jak jde autor vlastně na dřeň a je syrový - ten svět prostě je nelítostný a nevybírá si. A je dobře, že to autor tak zobrazuje, protože to působí o to realističtěji a autentičtěji.
Byla to zase jízda, bojůvky se vším všudy, jak to člověk očekává. Akční, svižné. Možná sice v některých bodech očekávatelné, ale nevadí. Já si tenhle díl taktéž užila a uvidíme, co přinese pokračování.
![risha03 risha03](https://www.databazeknih.cz/img/users/18_/185387/m_risha03-659d3c613d968.jpg?v=1704803426)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
(SPOILER) Nu a je konec války. Zakončení bylo krapet horší, než začátek, ale i tak jsem se velice bavil :) a konečně jsem se dostal v komiksu dál, než co jsem viděl v seriálu (byť jsem věděl, že Negana pouze zajmou). Další pro mne už bude zcela novinkou.
„Už nejsme na střední, nebudeš míň cool, když se usměješ na tlustýho kluka.“
„Všichni jsme nakažení. Všichni se na tenhle osud můžem těšit. Až chcípnem, přidáme se k nim.“
Kniha Totální válka 2. část v seznamech
v Mé knihovně | 53x |
zfilmováno americká literatura komiksy zombie konec světa apokalypsa postapokalyptická sci-fiAutorovy další knížky
2009 | ![]() |
2012 | ![]() |
2013 | ![]() |
2010 | ![]() |
2011 | ![]() |
Pokračování předešlého dílu, kdy společnými silami lze porazit i to nejtemnější zlo ...