Život bez jídla? - Jak restartovat mysl přehled
Martin Bruncko
Vedeli by ste si predstaviť svoj život bez jedla? No, niektorí ľudia si to nielenže vedia predstaviť, ale tak aj žijú. Ponorte sa do introspektívneho, hĺbavého a osobného príbehu muža, ktorý sa rozhodol vzdorovať nepriaznivému fyzickému, zdravotnému a psychickému stavu a stal sa výnimočnou osobnosťou! Autor otvorene zdieľa svoje skúsenosti s čitateľom v hĺbavej rozprave. Muž, ktorý je hrdý na to, že sa cíti skvele, žije plnohodnotný a aktívny život, úspešne podniká, dosahuje ľubovoľné ciele a zdoláva náročné športové preteky. Všetky cesty vedú do Ríma, a autor hovorí o jeho vlastnej ceste, ktorú podstúpil pre dosiahnutie stavu ideálnej rovnováhy. Hlavnou prekážkou, ktorá bráni ľuďom v prežívaní zdravého, šťastného a naplneného života, je obmedzujúce presvedčenie. Autor prekročil medze a otvoril plný potenciál svojho tela, ducha, mysle a životného štýlu. Ak Vám táto kniha pomôže prekonať Vaše vlastné obmedzujúce presvedčenia reštrukturalizáciou Vašich myšlienok, potom sme dosiahli cieľ. Cieľom nie je hodnotiť a popierať či odmietať; cieľom je motivovať a povzbudiť ľudí, aby prijali výzvy prichádzajúce z vonku. Užívajte si čítanie!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Život bez jídla? - Jak restartovat mysl. Přihlašte se a napište ho.
Martin Bruncko je úžasný, inspirativní a motivující. Tato kniha mě nakopla.. Děkuji! :)
Pana Bruncka jsem viděla osobně na jeho přednášce, kde knihu shrnul v zajímavém dvouhodinovém povídání. I tak mi to nedalo a koupila jsem si ji domů. Je krátká, stručná, "nakopávací". Nějak mi tam však nesedí vizuální popis prány nebo hodnocení návyků jiných lidí (respektive vyjadřování se o něčem, že to není normální). Přesto je to inspirativní čtení. Možná se člověk neodhodlá přestat jíst nebo začít trénovat na Spartan Race, může mu to však pomoct vzít svůj život do vlastních rukou. :)
Kniha Život bez jídla? - Jak restartovat mysl v seznamech
Samotný název zaujme velkou většinu lidí, ale jen malá menšina dokáže zpracovat obsah, který kniha nabízí. Jak už samotný autor, Martin, předem na známost dává, nejedná se o příručku, jak bez jídla opravdu žít. Není to kniha o vzduchu. Moje já ji vyhodnotilo jako knihu o životní transformaci, sportu a příjemné atmosféře Banské Bystrice. I moje já v knize chtělo na začátku najít rady, tipy, motivaci jak dokázat fungovat bez pravidelného příjmu potravy a přitom aspirovat na zlepšení fyzické kondice. V průběhu čtení jsem však nabyl pocitu, že jen to moje já touží vytvořit si kompaktní vztah s mým tělem. Najít harmonii duše a těla. Najít způsob, jak mé tělo dokáže být spojeno s duší. Nikdy bych neřekl, že i já můžu být vegetariánem. Stalo se. A být třeba i veganem. To se ještě nestalo. Nechávám všemu volný průběh. Tak jako tato kniha. Neztotožnil jsem se zatím s tím, že dokážu jako Martin fungovat bez nepravidelného příjmu potravy. To ovšem neznamená, že nerespektuji jeho životní styl. Naopak. Jsem plný respektu a otevřen podobným myšlenkám, které s námi Martin sdílí v knize Život bez jídla.
Martine, děkuji za inspirativní a jiný pohled na svět. Jinakost mě vždy umí dostat.