Život jako hobby přehled
Marcela Mlynářová
Život je barvitý a nevypočitatelný. Vždy záleží na nátuře, smyslu pro humor, vnímavosti a úhlu pohledu. Populární autorka řady oblíbených knih opět vypráví nenapodobitelným stylem o svých zážitcích a životních zkušenostech. Tentokrát se ocitá na cestách po naší vlasti, ale i na vrcholech zahraničních hor. Ani za nepříznivého počasí a v nepříjemných situacích neklesá na mysli a neztrácí svůj humor. Kniha čtenáře pobaví, ale i dojme a nevtíravým způsobem poskytne také něco málo informací o místech a památkách, které autorka navštívila.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Život jako hobby. Přihlašte se a napište ho.
Knížky od Marcely Mlynářové čtu jako odlehčení a jako příjemnou oddechovku. Docela si s ní příjemně zacestuji a nebolí mě nohy :D.
Vychází Ticho a další knižní novinky (44. týden)
29.10.2022
„Jeden z nejabsurdnějších bojů je, válčíme - li sami se sebou“
„Kdo nám byl nejbližší, bohužel poznáme až po jeho definitivním odchodu“
„Každý z nás je majitelem banky s největší hodnotou. Zážitky.“
Více citátů z knihy najdete u autora.
Kniha Život jako hobby v seznamech
ženy humor pro ženy ze života optimismus stárnutí humoristické příběhy
2010 | Důchodkyně nestřílejte |
2011 | Z lodiček do holin |
1999 | Chalupářka |
2012 | Kdo nehřeší, nežije |
2006 | Dcera na zabití |
Tak činorodou ženu jsem v životě snad nepotkala. Líbil se mi její popis putování po vlastech českých i v zahraničí, protože jsem nečekala žádnou románovou zápletku a nebyla proto zklamaná. Její vyprávění o mamince a poté o její ztrátě mi bylo blízké protože jsem v nedávné době prodělala stejné chvíle.