Život je mýdlová bublina přehled
Osho
Inspirativní texty publikované v této knize vznikly původně jako dopisy Yoze Sohanové, se kterou se Osho setkal na svém kurzu meditace. Přislíbil jí, že každý den pošle jeden dopis, v němž pohovoří o meditační praxi v souvislosti s nejrůznějšími životními tématy a situacemi. Mistr se většinou ke svým žákům a následovníkům obracel pouze ústně při přednáškách, a proto jsou tato krátká zamyšlení, obsahující hlubokou moudrost, jedním z mála unikátních dokladů Oshova psaného projevu.... celý text
Duchovní literatura Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: 2016 , Beta-DobrovskýOriginální název:
Life is a Soap Bubble
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Život je mýdlová bublina. Přihlašte se a napište ho.
Knížka plná nádherných obrazů, ze kterých si každý může něco pro sebe vzít. Zdánlivé rozpory v jejich smyslu jsou naplno inspirativní a podněcující k zamyšlení nad tím, kde a kdo jsme. Určitě chvilky s touto knihu přinesou trošinku klidu a harmonie tomu, kdo neumanutě hledá. Třeba si potom zajede i do meditačního ašramu, kde si všechno jistě dokonale osvojí.
Kniha Život je mýdlová bublina v seznamech
1992 | Život, láska, smích |
1991 | Oranžová kniha |
1996 | Hořčičné semínko |
2003 | Sex |
2007 | Láska, svoboda, samota |
Krátké texty na téma, jak jít tímto životem. Často obsahují různá podobenství a příběhy. Některé myšlenky mě opravdu oslovily, jinak to ale nebyla taková bomba, abych jí přiřadila plné hodnocení.