Život plný iluzí přehled
Katarína Gillerová
Čtyři kamarádky se sejdou po letech… a pravda vyplouvá na povrch Aneta má nepříjemné tušení, že v jejím manželství něco nehraje. Ráda by zjistila příčinu, ale musí zároveň řešit problémy v práci a těžko zvladatelnou pubertální dceru. Zničehonic dostane od staré známé pozvánku na sraz. A nejen ona, ale i další dvě kamarádky, se kterými kdysi trávila veškeré volné chvíle, ale po konci studií se jejich cesty rozešly. Proč se má čtveřice kamarádek sejít po tolika letech? Odpověď je zdánlivě jednoduchá: je třeba zapomenout na staré křivdy a obnovit přátelství. Zdá se, že všechny jsou šťastné, ale realita není až tak růžová. Aneta postupně zjišťuje, že žije obklopená iluzemi, a stačí jeden malý otřes, aby se rozpadly na tisíc kousků. Nejoblíbenější slovenská spisovatelka Katarína Gillerová, která je přirovnávána k Danielle Steelové, přichází se strhujícím příběhem o síle přátelství.... celý text
Romány Pro ženy Literatura slovenská
Vydáno: 2020 , MottoOriginální název:
Ilúzia šťastia, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Život plný iluzí. Přihlašte se a napište ho.
Další skvělá kniha od této autorky, kterou si tímto definitivně řadím mezi oblíbené. Nejen, že mi se líbí styl psaní, ale i příběhy jsou takové ze života, že jim člověk snadno věří. Při čtení jsem si opět připomněla jednu starou známou pravdu, že ne vždy jsou věci tak, jak vypadají na povrch. Velmi doporučuji.
Knižní novinky (6. týden)
06.02.2022
Knižní novinky (3. týden)
11.01.2020
Kniha Život plný iluzí v seznamech
2020 | Dubnové slunce |
2020 | Šťastné náhody |
2022 | Mlha mezi námi |
2004 | Láska si nevyberá |
2008 | Záhada zadnej izby |
Moje první kniha od této autorky a hned přečtena na jeden zátah- poutavě napsáno, super příběh , ani nevím jak mi sobota utekla i bez úklidu ano ano potvrzuje mi to jen moje přesvědčení, že nikdy není nic takové jako se nám to zdá na první pohled ( někdy i na druhý)..