Život v harmonii : 9 principů k vytvoření návyků, které souzní s vaší touhou přehled

Život v harmonii : 9 principů k vytvoření návyků, které souzní s vaší touhou
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/229201/bmid_zivot-v-harmonii-9-principu-k-vytvo-229201.jpg 4 13 13

V této knize plné inspirace vám řečník a autor bestsellerů Wayne W. Dyer ukazuje, jak můžete v životě dosáhnout rovnováhy. Nabízí k tomu devět principů, s jejichž pomocí sladíte své myšlenky, aby odpovídaly vašim největším touhám. Představte si váhy, kde je jedna miska zatížena až na zem a ta druhá - představující objekt vašich tužeb - nejistě ční ve vzduchu. Tyto váhy jsou měřítkem vašich myšlenek. K tomu, abyste znovu nastolili rovnováhu, která charakterizuje všechno ve vesmíru, musíte pozvednout tíživé myšlenky, takže budou v souladu s vašimi touhami.... celý text

Vydáno: , Pragma

Being in Balance, 2006

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Život v harmonii : 9 principů k vytvoření návyků, které souzní s vaší touhou. Přihlašte se a napište ho.

Elyen
30.05.2019 2 z 5

Ano. Je to tak. Ale to už většina z nás, kteří čteme tyto knihy, ví. Tak proč to omílat pořád znovu? Snad proto, že přicházíme s neotřelou formou sdělení těchto nepochybně pravdivých myšlenek. To se neděje. Nebo proto, že přinášíme praktické návody, jak vzít tyto myšlenky skutečně za své. Tak to už vůbec ne. A to by prosím mělo jít o 9 principů "k vytvoření návyků"!
Takže v ruce držíme další shrnující, poměrně nezáživnou příručku ke šťastnému životu, která neurazí ani nenadchne. A nepomůže tomu ani vábnička na přebalu v podobě oznámení "Předmluva Jaroslav Dušek".

hellena1523
15.02.2017 1 z 5

Sebekoučovací knížky a všechny ty duchovní pravdy zkrátka nejsou šálek mého čaje. Přesto to pořád zkouším a věřím, že jednou na nějakou vážně dobrou knihu narazím. No, takhle to nebyla.

stehlicek
17.08.2015 5 z 5

Kdybych si měla na pustý ostrov vzít jedinou knihu, bude to tahle. Stručně, jasně, srozumitelně shrnuto vše základní o životě... "Dostanete to, na co myslíte, ať chcete nebo nechcete."

Kniha Život v harmonii : 9 principů k vytvoření návyků, které souzní s vaší touhou v seznamech