Zlaté hroty - Dana Zátopková, Jan Železný, Barbora Špotáková, Vítězslav Veselý přehled
Petr Feldstein
Hod oštěpem je zlatou českou disciplínou. Jsme v ní světovou velmocí a držíme oba světové rekordy. Teď se českému oštěpu konečně dostává důstojné knižní monografie. ? Sportovní i životní příběhy našich nejvýznamnějších oštěpařek a oštěpařů: Dany Zátopkové, Jana Železného, Barbory Špotákové a Jiřího Veselého ? Světová i česká historie hodu oštěpem ? Zajímavosti o výrobě oštěpů a o technice hodu ? Přehledné tabulky oštěpařů a oštěpařských výkonů v rozsahu dosud nepublikovaném ? Medailonky nejvýznamnějších osobností českého i světového oštěpu ? Unikátní fotografické přílohy... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zlaté hroty - Dana Zátopková, Jan Železný, Barbora Špotáková, Vítězslav Veselý. Přihlašte se a napište ho.
Výborně zpracované dílo o elitních českých oštěpařích. Dokážu si představit, kolik úsilí musel autor vynaložit na získání všech podkladů a hodně mě mrzí, že je kniha k dostání hlavně v Levných knihách za pár korun. Zaslouží si mnohem víc.
Kniha Zlaté hroty - Dana Zátopková, Jan Železný, Barbora Špotáková, Vítězslav Veselý v seznamech
2013 | Život plný koní |
2016 | Zlaté hroty - Dana Zátopková, Jan Železný, Barbora Špotáková, Vítězslav Veselý |
2018 | Dávat koním křídla |
2012 | A život šel dál |
2016 | Dědek na kole |
Opravdu povedená kniha o našich nej oštěpařích . Klobouk dolů !!!