Zlato přehled

Zlato
https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/252186/mid_zlato-252186.jpg 4 38 38

Toto je kniha o lásce. Toto je kniha o touze zachytit unikavé věci. Toto je kniha o dívce Mijuki, která rok co rok odjíždí na dovolenou do zapadlé vesnice u studeného oceánu, prochází se, chodí na pivo, pochutnává si na instantních nudlích, a těší se, až se vrátí ke své lásce. Mezitím se sbližuje s místními a promění život leckoho z nich. Autor svůj román nestaví na překotném a komplikovaném ději, ale na pozorném vidění, humoru a dovedném a účastném portrétování svých postav. Protože toto je kniha o lásce.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Argo
Originální název:

Gold, 2007


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zlato. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (15)

KapitánSmrt
16.08.2023 3 z 5

Dojemná malá člověčinka, která příjemně plyne. Víkendové čtení, které pohladí po duši. Zároveň ale žádné vyšší ambice kniha dle všeho nemá. Perfektně odpozorovaný život na malé britské vesnici, co neurazí, ale ani vyloženě nenadchne.

Pawlisman
17.05.2021 5 z 5

Moc pěkné a také moc vtipné! Takový pokračovatel Hrabala a především Steinbecka? Jen je zde ještě více humoru a více moderního pojetí. Ale podobní zewláci a podobné líné a přírodní a bezprostřední myšlenky. A příjemné vykreslení postav. No ano, fajn..umí.


Měňavka
24.07.2017 5 z 5

Knihu jsem dostala k narozeninám, a když jsem ji viděla, neměla jsem k ní moc důvěru = červený obal se srdíčkem a zlatým nápisem?To bude nějaká červená knihovna,ne??Ale nebyla!Obyčejný příběh je napsaný tak neobyčejným způsobem, že jsem si jej prostě zamilovala a přečetla jedním dechem. Moc doporučuji!!!!!A plánuji, jak knihu koupím také jaké dárek, protože se na to výborně hodí.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zlato v seznamech

v Přečtených50x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených3x
v Knihotéce16x
v Chystám se číst42x
v Chci si koupit3x