Zlé semienko přehled

Zlé semienko
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/549243/bmid_zle-semienko.png 4 32 32

Kniha ukazuje deťom, že nikdy nie je neskoro začať sa starať o svoju duševnú pohodu a vzťahy s inými ľuďmi. Príbeh je nielen zábavný, ale aj dojímavý a pripomína nám, aká obrovská a cenná môže byť vôľa a sebaprijatie. Príbeh Zlého semienka je dôkazom, že pozitívna zmena je možná pre každého z nás. Príbeh nás zavedie do sveta osamelého semienka, ktoré v ostatných vzbudzuje strach. Malý nezbedník neustále predbieha všetkých v rade, neustále na všetkých hľadí a nikdy nepočúva. Pod povrchom tohto zdanlivo zlého semienka sa však skrýva osamelosť a smútok, a tak sa rozhodne zmeniť svoju zlú povesť, zbaviť sa svojich čudných zvykov a nájsť pochopenie a priateľstvo...... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež
Vydáno: , Lingea

The Bad Seed, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zlé semienko. Přihlašte se a napište ho.

bibi.r
11.06.2024 4 z 5

Pro děti 3+

Milé a rychlé čtení. (Hodné vajíčko se můj prvňáček rozhodl, že si komplet přečte sám). To co si o nás myslí ostatní může být hodně zavádějící od toho, jací skutečně jsme :).

Varjohukka
29.05.2024 4 z 5

Kniha nás s dcerou zaujala v knihovně spolu s Hodným vajíčkem stejného autora. Je vtipná se super ilustracemi. Dcera mi ji četla nahlas.

evca7271
17.05.2024 4 z 5

Moc pěkná knížka pro děti. Dcera ji zhltla za jedno odpoledne

Kniha Zlé semienko v seznamech