Smrt na hradě Milštejně přehled
Martina Novotná
Zločiny na zapomenutých hradech série
< 3. díl
Když pan Vícek obdrží pozvání na nově budovaný hrad Milštejn, těší se, že se znovu setká se svým dávným přítelem. Poklidná hostina, jíž se kromě něj účastní i mnoho dalších pánů z okolí, je však záhy narušena ostrými spory mezi znesvářenými šlechtici. Krátce nato je nalezeno bezvládné tělo hradního pána. Vícek z Ujkovic odmítá uvěřit, že vrahem je lesní skřítek, jak mnozí tvrdí, a pověřuje velitele své družiny Martina vypátráním pravého viníka. Na povrch tak vyplouvají skutečnosti dokazující, že hradní pán nebyl tím, za koho ho všichni dosud považovali…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smrt na hradě Milštejně. Přihlašte se a napište ho.

Dobrá detektívka třetí pokračování akorát čtivé akorát to vše začína bejt stejný děj Martin - Bohdan.Co, kdyby do jejích trojky dala ženskou.

Já mám historické detektivky ráda, protože je to jako pohádka. Všichni víme, že je to trochu přitažený za vlasy, ale dobře se to čte, je to báječná oddychovka. Za mě 5 a zase někdy příště. Budu se těšit
Kouzlo polární záře, Krvavá spása a další knižní novinky (39. týden)
22.09.2024
Kniha Smrt na hradě Milštejně v seznamech
v Mé knihovně | 43x |
2022 | ![]() |
2022 | ![]() |
2023 | ![]() |
2021 | ![]() |
2020 | ![]() |
Smrt na hradě Milštejně je již třetím dílem série: Zločiny na zapomenutých hradech.
V příběhu se vydáme na hrad Milštejn,sídlo urozeného pána Kolomana.
Ten pozve na svůj hrad okolní šlechtice na oslavu ,mezi nimi i pana Vícka z Ujkovic,ten se vydá na oslavu se svým panošem Bohdanem a vojákem Martinem.Po hostině zde dojde k vraždě a obětí je hradní pán.A tak se pan Vícek spolu s Bohdanem a Martinem pustí do pátrání po vrahovi už i proto,že nezůstane u jedné vraždy.
Příběh byl čtivý,ale dost zamotaný.Autorka mi docela zmátla v pátrání po vrahovi.