Zlomená princezna přehled

Zlomená princezna
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/546348/bmid_zlomena-princezna.jpg 4 250 250

Nebudu si hrát na nevinnou, až příliš často jsem se dostala do hledáčku bulváru. A po tom posledním incidentu s bradavkou mi otec dal ultimátum: buď přestane platit můj okázalý životní styl, nebo si nechám přidělit bodyguarda. Ransom Lockwood, dámy a pánové. Sexy nabušený tělesný strážce, který mě teď nutí, abych přestala pařit a uklidnila se... Jedna moje část by ho nejradši poslala do háje. A ta druhá? Ta ho chce zachránit. Nevím, jak to dopadne, ale jedno je jisté – než to zjistím, užiju si dost zábavy.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet

Thorne Princess, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zlomená princezna. Přihlašte se a napište ho.

KatieKuli
včera 3.5 z 5

Hallie je první dcera (tedy je dcerou bývalého prezidenta), a proto se na ni oči veřejnosti (a bulváru) upírají více než na obyčejnou influencerku. Její "uklouznutí" v příliš těsných šatech tak vyvolá mediální bouři a je poslední příslovečnou kapkou pro její rodiče. Najmou toho nejlepšího z nejlepších, aby jejich dceru hlídal (i když v podstatě hlavně před sebou samou). Ransom z přiděleného úkolu nemá radost, ale představa budoucích kontaktů pro jeho bezprostřední agenturu jej nakonec zvyklá. Svým typickým chladným způsobem vpadne Hallie do domu, zabaví jí kreditky, telefon a v podstatě nařídí domácí vězení, pokud se nebude chovat podle představ rodičů, kteří její život financují. A tím je vyhlášena válka :-)

Kniha se čte sama, jen mi ze začátku vadily obě hlavní postavy a jejich chování (já vím, drobnost :-)). Postupně se o nich dozvídáme více, chápeme proč reagují zrovna takhle a vzhledem k tomu, že podle smlouvy spolu mají trávit měsíce, logicky se navzájem ovlivňují a učí od toho druhého. Ale "tajemství" obou mi přišla přinejlepším zvláštní.

Etule
12.12.2024 4 z 5

Ze začátku mi byl Ransom nesympatický, hlavně tedy proto, že mi nepřišlo, že by se choval jako profesionál. Tykal jí a říkal jí Fracku, což si třeba i zasloužila, ale stejně si to podle mě neměl dovolit. Nicméně mé sympatie si získal celkem rychle. :-)
Hallie se sice jako fracek chovala, ale když si člověk uvědomil, co všechno prožila a jak se k ní rodina chovala asi se to dá celkem pochopit. Ačkoliv mi taky nebyla sympatická na první dobrou, tak si mě také nakonec celkem získala.
Trochu jsem se obávala té Ransomovi úchylky, protože to není můj šálek čaje, ale naštěstí to tady nebylo nijak více rozváděno. Překvapil mě jejich první polibek (hlavně kvůli Ransomovi), ale bylo to takové ťuťu. :D
Četlo se to velice dobře, odsýpalo to a Halliin (a vlastně i Ransomův) vývoj se mi na konci opravdu líbil. A to jak všichni byli odvaření z Ransomova jména, jako že je cool, mě celkem bavilo. :D
Shrnuto podtrženo skvělý čtení, stejně jako zatím vše od L. J. Shen. ;)

snilek.holka
10.12.2024 5 z 5

“Udělám vám ze života peklo, pronesla věcně.
“Holčičko. Netrpělivě jsem se ušklíbl.
“Mě v pekle ukovali, budu jako doma. Vás ovšem čeká náročných pár měsíců.

S touhle autorkou je to jako cesta nahoru, nebo dolů. Naštěstí tohle byla ta první varianta a Zlomená princezna se řadí k těm skvělým knihám.

Moc se mi líbil vývoj postav. Kdy z holčičky se stávala žena , která chce svuj zivot vzít do svých rukou. A Ranson nejen ze ji pomáhal ale sám se musel vypořádat s pocity které byl zvyklí tlumit.
Je to moc pěkný příběh

10 nejčtenějších knih (listopad)

15.11.2024

10 nejprodávanějších eknih (říjen)

11.11.2024

Kouzlo polární záře, Krvavá spása a další knižní novinky (39. týden)

22.09.2024

Kniha Zlomená princezna v seznamech