Zlomené duše přehled
Patricia Gibney
Inspektorka Lottie Parkerová série
Jednoho temného zimního rána je ve svém domě nalezena oběšená budoucí nevěsta Cara Dunneová. Je oblečená ve svatebních šatech a kdosi jí ustřihl pramen vlasů. Ještě téhož dne se najde tělo další mladé ženy, která byla shozena ze střechy nemocnice, kde pracovala. Fiona Heffernanová se měla rovněž vdávat, a i ona na sobě měla svatební šaty a chyběl jí pramen vlasů. Vraždy se zdají být tak osobní, že je inspektorka Lottie Parkerová přesvědčená, že oběti musel zabít někdo, koho znaly. Když jde smutnou zprávu oznámit Fionině rodině, pozorně pátrá po čemkoli podezřelém. Jenže zjistí něco mnohem děsivějšího – Fionina osmiletá dcera se zatím nevrátila domů z tanečního vystoupení. Lottie zamrazí: děvčátko totiž může být další obětí zvráceného a nebezpečného jedince...... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2023 , KalibrOriginální název:
Broken Souls
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zlomené duše. Přihlašte se a napište ho.
Za mě opět skvělé čtení. Sice jsem ze začatku měla problém s množstvím postav, ale nakonec jsem se do toho dostala a tempo zas příjemně odsejpalo. No jen ten konec byl pro mě dosti smutný, tak doufám, že se to v dalším díle zlepší.
Jako vždy dobrá knížka i zápletka. Možná trochu moc postav, ale postupně si to sedlo. Jsem zvědavý, jak se vybarví Lottie nevlastní bratr. Doporučuji a jdu hned na další díl :-)
Nezdolná, Zlomené duše a další knižní novinky (27. týden)
02.07.2023
Kniha Zlomené duše v seznamech
2019 | Andělé smrti |
2019 | Ukradené životy |
2020 | Stará tajemství |
2021 | Nebezpečná místa |
2022 | Ani slovo |
Opět se mi to líbilo a jsem zvědavý na další případy.