Smradi: Epizóda 1 přehled
Aaron Blabey
Zlouni / Smradi série
1. díl >
Pán Vlk. Pán Žralok. Pán Had. Pán Piraňa. Všetci vedia, že sú to Smradi. Sú desiví, nebezpeční a… jedným slovom zlí. No oni sa chcú stať hrdinami a dokážu ti to dobrými skutkami… či už o ne stojíš, alebo aj nie. Vychutnaj si najzábavnejšiu, najchaotickejšiu a najbombovejšiu knihu, aká sa ti kedy dostala do rúk – prichádzajú Smradi.... celý text
Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: 2018 , Albatros (SK)Originální název:
The Bad Guys: Episode 1, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smradi: Epizóda 1. Přihlašte se a napište ho.
Kniha, kterou jsem koupila osmiletému synovi v poslední naději, že jestli ho ke čtení nepřivede tohle, tak už nic. Nakoukl, přečetl kapitolu... A druhý den ráno jsem se probudila a zjistila jsem, že leží v posteli, v ruce Zlouny, chechtá se a sám od sebe si ČTE. Takže jsem koupila další díly, co vyšly česky a nikdy to autorovi nezapomenu :-)
Knihu som kúpila pre 8 ročného brata, lebo je vraj geniálna práve pre decká čo nechcú čítať. Prečítala som si ju za chvíľu, a je parádna, kresby tvárí a ich výrazy, emócie, perfektne nakreslené. Príjemne som sa nasmiala, až mi je ľúto že na to neviem nazrieť detskými očami. Som veľmi zvedavá čo na to povie brat :)
Kniha Smradi: Epizóda 1 v seznamech
2018 | Smradi: Epizóda 1 |
2019 | Smradi: Epizóda 4 |
2019 | Smradi: Epizóda 3 |
2018 | Smradi: Epizóda 2 |
2020 | Smradi: Epizóda 5 |
Viděli jsme s dcerou film, a tak jsem byl zvědavý, jak vlastně může vypadat knižní předloha takové šílenosti. A dobré, jen škoda, že jsem všechny vtipy znal z animáku. Nečekejte hluboké čtení a budete spokojení.