Zlověstný úplněk přehled

Zlověstný úplněk
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/2443/mid_zlovestny-uplnek-Lm0-2443.jpg 4 165 165

Tory, hlavní hrdinka kouzlem obestřeného příběhu, se po letech vrací do rodného města, kde pod dohledem despotického otce prožila neradostné dětství. Tehdy jí bývala jedinou nadějí a oporou její kamarádka Hope, dcerka zámožných rodičů, tu však někdo brutálně zavraždil. Vrahovi se podařilo uniknout spravedlnosti. Dospělá Tory si ve městě zřídí obchod a navazuje komplikovaný vztah s Hopeiným bratrem, ale marně se snaží zbavit děsivých vzpomínek. Navíc se s neodbytnou jistotou ukazuje, že krutější než vzpomínky je existence neodhaleného vraha malé Hope.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress

Carolina Moon, 2000

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zlověstný úplněk. Přihlašte se a napište ho.

Babo
21.04.2022

Po několika knihách od N.Roberts jsem dospěla do stádia,že té romantiky na mě začíná být přece jen příliš.
I když jsem chtěla zjistit ,kdo Hope zavraždil,tak mě to neustálé opakování zamilovanosti začalo vadit a tak knihu odkládám.

pip11
11.03.2022 5 z 5

Tento příběh mě mile překvapil, byl skvěle čtivý, poutavý a napínavý. Tory má od narození silný dar vidění, který jí ale nepřináší nic pěkného. Teror ze strany vyšinutého otce, matka bez zájmu, nevšímavé a lhostejné okolí… Pouze kamarádka Hope byla blízký člověk, dokud nebyla zavražděna. Tuto událost v sobě Tory nosí celý život a tak se vrací, aby našla vraha.

Kudík
08.09.2021 5 z 5

Tory byla velice zajímavá postava, a to hlavně co se týkalo jejích schopností senzibila. Avšak její dětství bylo jedním slovem úděsné, osoby v podání otce a matky v tomto případě nelze nazývat rodiči. Naštěstí je zde i mnoho sympatických postav v podání babičky s Cecilem, strýce a tety, Cadea, Wadea, Lilah a postupně se k nim vypracovala i Faith. Zvířecí mazlíci teprve neměli chybu.
SPOILER: Vrah byl pro mě překvapením, protože mi to na něj, hlavně s ohledem na věk a proporcí z doby vraždy Hope, nesedělo. Hannibala jsem vyloučila rovnou a osobně jsem sázela na soudce.

Kniha Zlověstný úplněk v seznamech