Zmizelá Šumava 3 přehled
Emil Kintzl , Jan Fischer
V Česku nenajdete místo, jako je Šumava – unikátní scenérie se zde prolínají s bohatou a pohnutou historií. Legendární Šumavák a svérázný vypravěč Emil Kintzl spolu s režisérem Janem Fischerem pátrají po životě lidí a příbězích míst, které pohltil čas. Objevte prostřednictvím poutavého vyprávění osudy šumavských léčitelů, pytláků, skláren, pivovarů nebo mlýnů! Autentické dobové fotografie oživují atmosféru Šumavy, která už nadobro zmizela z map.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zmizelá Šumava 3. Přihlašte se a napište ho.
Přečetl jsem, shlédl jsem, poučil jsem se. Z knihy je vidět, že pan Kintzl Šumavu znal a měl rád. Škoda jen, že již nic nenapíše. Myslím si, že energii a chuť by k tomu měl. Rozhodně si přečtu i jeho zbývající knihy, tedy ty v češtině.
Prohlédnuto a přečteno za jeden večer. Až tady na DK jsem zjistila, že je to třetí díl, ani jsem ho tu nejdřív nemohla najít a pokoušela jsem se ho přidat. Už se těším na předchozí dvě knihy, v této jsem našla jen málo pro mne známých míst.
Knižní novinky (44. týden)
25.10.2020
Kniha Zmizelá Šumava 3 v seznamech