Krušné hory známé i neznámé přehled
Vladimír Soukup , Petr David
Krušné hory, jejichž nejvyšší vrchol Klínovec se tyčí do výšky 1244 m n. m., se táhnou v délce sto třiceti kilometrů a nabízejí celou řadu pozoruhodných tradičních i turisticky dosud neobjevených míst. Stejně jako v předchozích svazcích edice, věnovaných Brdům, Krkonoším či Šumavě, i do tohoto průvodce vtělili autoři osobní dojmy a postřehy z vlastních toulek tímto malebným krajem. Procházky hlubokými lesy, po odlehlých vrcholcích hor či nezaměnitelným podhůřím doplňují tipy na návštěvy hradů a zámků, lázeňských měst a středisek i technických památek. Krušné hory nabízejí nespočet možností, jak spojit relaxaci s poznáním.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krušné hory známé i neznámé. Přihlašte se a napište ho.
Krušné hory, nádherné fotky, našla jsem i inspiraci na výlet, kde jsem ještě nebyla.
A navíc je to nová kniha. Proto nádherně voní, křídový papír a tiskařská čerň. Ještě pořád mě baví čuchat ke knihám, přivírat oči a snít.
Knižní novinky (24. týden)
07.06.2020
Kniha Krušné hory známé i neznámé v seznamech
Moc zajímavá kniha o mém okolí. V Krušných horách trávím spoustu času na kole, ale i autem s dětmi. Našli jsme si krásná místa na výlety