Známe se celé věky přehled
Andrea Homolová
Kniha o vztazích, která změní váš život. Revoluční příručka všech partnerských vztahů, včetně těch osudových. Najdete zde naprosto přelomové skutečnosti a informace týkající se vztahů, fakta, která dosud nejsou známa řadové psychologii, ani sociologickým vědám, a dosud nebyla v těchto souvislostech nikdy zveřejněna. Jedná se nejen o poslední převratné výsledky špičkové světové vědy - např. z oborů neurokardiologie, neurovědy, neuropsychologie, epigenetiky, genetiky, fyziky a biofyziky, související se vztahy, ale i skutečnosti a souvislosti z duchovních věd. Kniha je výjimečná syntézou obou pramenů poznání a také tím, že vám zodpoví všechny otázky na téma partnerství, na které jste dosud hledali odpovědi, ale nenalezli je. Dozvíte se například, že DNA je neuroplastická, neboli že začínáme být schopni ji sami přepisovat svým vlastním vědomím. Že v DNA je uložen kód našich partnerů. Že žádný vztah nikdy neskončí, ani smrtí jednoho z partnerů. Že pouhou myšlenkou, i na vzdálenost tisíců kilometrů, ovlivňujeme tepovou frekvenci toho, na nějž s láskou pomyslíme a mnoho podobných převratných informací, které nebyly dosud zveřejněny v těchto souvislostech.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Známe se celé věky. Přihlašte se a napište ho.
Kniha, ve které si bez ohledu, zda v životě něco řešíte, nebo co řešíte, určitě najdete podněty k zamyšlení, úvahy nad sebou i svým životem nebo třeba i jakýkoli impuls právě potřebujete. Hodně věcí se v knize opakuje, velkou výtku mám stran celkové stylistické výpravy textu, je dlouhý, nedobře členěný, plný nadbytečných citátů, které se opakují, a hlavně obsahuje mraky gramatických chyb - kniha neviděla korekci ani z rychlíku. Nicméně obsah formu aspoň částečně dohání, kromě vyloženě nepříjemných a nečitelných "ezo" pasáží jsem dokázala využít předkládané myšlenky k vlastnímu hodnocení a náhledu na věc.
kapitoly, které se mi po nejprve zdály nudné a nezajimave ( morficke pole, dna) nakonec byly překvapivě dobré, I když místy mi to prislo přitažené za vlasy. Začátek druhé poloviny knihy už mi tak zajímavý nepřišel, mnoho věcí se zde opakovalo stále dokola. Celkově druhá polovina knihy mi přišla slabší. Ale nějaké dílky do skládačky jsem tu přeci jen našla. A kdoví co nás doopravdy čeká, to se třeba dozvíme v našem dalším životě.
Kniha Známe se celé věky v seznamech
2018 | Známe se celé věky |
2008 | Všechno o 12 znameních |
2013 | Všechno o vašem dítěti |
2006 | Všechno o 12 znameních |
2005 | Lunární diář - Diety |
Hodně velké zklamání, hned v úvodu autorka sděluje, že je vysoce vyvinutá duchovní bytost a pokud se někomu její kniha nelíbí, znamená to, že jste duchovně nižší bytost. Vůbec to nevypadá jako manipulace.