Znamení přehled
Raymond Khoury
U zamrzlého pobřeží Antarktidy filmuje televizní štáb rozpad obřího ledovce. Vtom se na nebi rozzáří neznámý symbol. Co znamená? A jak je možné, že stejný symbol maluje na stěny své jeskyně kněz-poustevník hluboko v egyptské poušti? Světem zmítá hrůza i naděje. Má to snad být poslední varování před celosvětovou ekologickou katastrofou? Hlásí znamení příchod mimozemšťanů, nové zjevení boží…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Znamení. Přihlašte se a napište ho.
Přečetl jsem zatím všechny jeho knihy, bylo jich 6, ale tahle je nejslabší. Bylo to zajímavé, ale kdyby byla o půlku kratší, myslím si, že by to bylo jedině dobře. Byli tam neskutečně zdlouhavé, nezajímavé a ani ne tak důležité pasáže. Méně je hold někdy více.
Nevím co si o této knížce mám myslet. Příběh byl velmi dobře zpracovaný, myšlenka nových technologii a konspirací také, ale něco mi na té knížce vadilo zdála se mi až moc nepravděpodobná, žádnou z postav jsem si nedokázala oblíbit. Ale jinak je to příjemné počtení. :)
Kniha Znamení v seznamech
2006 | Poslední templář |
2010 | Znamení / Steve a já / Krasojezdkyně / Zatvrzelci |
2007 | Svatyně |
2012 | Ďáblův elixír |
2011 | Spása templářů |
Knihy tohoto spisovatele mám ráda, ale tato mi připadá z nich nejslabší.