Zničení přehled

Zničení
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496115/bmid_zniceni-F6G-496115.jpg 4 36 36

Román ze světa League of Legends. Camavor je brutální země s krvavým dědictvím. Kam se rytíři říše vydají, tam je následuje masakr. Kalista se to snaží změnit. Když se její mladý a narcistický strýc Viego stane králem, přísahá, že jako jeho věrná důvěrnice, rádkyně a generálka bude mírnit jeho ničivé instinkty. Její plány jsou však zmařeny, když vrahova otrávená čepel zasáhne Viegovu ženu Isoldu a nakazí jí chorobou, na niž neexistuje lék. Pouť na zkorumpované Požehnané ostrovy buď zahrání královnu i zem, nebo je obě uvrhne do věčné temnoty…... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Laser-books (Laser)

Ruination: A League of Legends Novel, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zničení. Přihlašte se a napište ho.

P0des
19.12.2024 3 z 5

Z knížky je hodně znát, že čtenáře uvádí do světa. Spousta událostí se děje pomalu, příběh se točí kolem toho, aby nás seznámil s místními zákonitostmi a uspořádáním, větších zvratů se dočkáme až ke konci a jsou většinou předvídatelné. Postavy jsou takové schematické, ale nevadí to. Pro fanoušky League of Legends o hvězdičku víc, mně to přišlo jako celkem standardní fantasy.

Tetsu
17.12.2023 4 z 5

Jako dlouholetý hráč lolka a milovník příběhů že světa Runeterry. Musím říct, že knížka se velice povedla. Příběh o Zničení (Ruination) znám, takže jsem od začátku přesně věděla kam tento příběh spěje. Některé určité detaily mě velice a přitom mile překvapily.

Bohužel jsem očekávala větší propojení mezi Kalistou a Ledrosem (už jen kvůli jedné povídce, kterou znám z tohoto světa), ale na druhou stranu dává smysl proč to tak není.
Prostředek knihy mě bavil nejméně což dává i smysl když s Kalistou čekáme na rozhodnutí rady.

Celkově se mi kniha velice líbila a mam ráda jak krásně sedí do dalších událostí, které se děli okolo Stínových ostrovů (Shadow Isles).

Wrent
14.12.2023 3 z 5

Průměrná paperback fantasy s několika zajímavými nápady (např. vznik samotného Zničení). Lore League of Legends moc neznám, takže tento aspekt pro mě byl poměrně zajímavý a odhalení některých postav dokonce překvapivé.

Kosti v srdci, Hrad ve Skotsku a další knižní novinky (46. týden)

13.11.2022

Dvanáctý ročník KNIHOMÁNIE startuje v pátek 21. října 2022

21.10.2022

Vychází Vypravěč, Magie havranů a další knižní novinky (41. týden)

09.10.2022

Kniha Zničení v seznamech