Zničte Německo - Oficiální příběh VIII. bombardovacího velitelství vzdušných sil americké armády, první rok nad Evropou přehled
Henry Harley Arnold
Kniha popisuje první rok nasazení, autor nevěděl, kdy válka skončí, jak bude pokračovat, ale jedno věděl, Německo poraženo bude a neamlé míře k tomu přispějí kombinované vzdušné denní a noční údery anglo-amarických sil. Oficiální příběh VIII. bombardovacího velitelství vzdušných sil americké armády.
Literatura naučná Historie Vojenství
Vydáno: 2004 , Naše vojskoOriginální název:
Target: Germany, 2004
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zničte Německo - Oficiální příběh VIII. bombardovacího velitelství vzdušných sil americké armády, první rok nad Evropou. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Zničte Německo - Oficiální příběh VIII. bombardovacího velitelství vzdušných sil americké armády, první rok nad Evropou v seznamech
Autorovy knížky
2004 | Zničte Německo - Oficiální příběh VIII. bombardovacího velitelství vzdušných sil americké armády, první rok nad Evropou |
Kniha je plná fotografií a příběhů pilotů a posádek bombardovacích letounů. Moc pěkně zpracovaná nato že byla v angličtině poprvé vydána v roce 1944.