Znovu a znovu přehled
Susan Johnson
Ve sněhové vánici se kočár Karoliny Morrowové zastavil v hostinci na okraji malé vesnice. Neočekávané zdržení ženu spíš potěšilo, než rozladilo, a s radostí se hřála v teple u praskajícího krbu - než však uslyšela hlas, při němž ji zamrazilo v celém těle. Z temnoty se vynořil lord Simon Blair, stále hezký a mocný muž. Během okamžiku se vynořily vzpomínky na jejich dávný vášnivý milostný vztah, přestože tehdy skončil nešťastně - jeho nevěrou a jejím útěkem do manželství. Karolina, rozvedená a na mizině, nemůže před bývalým milencem utajit svou tísnivou situaci - ani vzrušení, které pociťuje, když slyší jeho vábivý hlas. Večer strávený u karet končí nocí v posteli a pak následují dny plné mučivých slastí. Ale Karolina je rozhodnuta uniknout. Vymaní se z objetí Simonových paží a odjíždí k novému zaměstnavateli, kde začíná pracovat jako guvernantka. Brzy se dovídá, že Simon ji jen tak nenechá, a zakrátko začíná nový boj...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2004 , OldagOriginální název:
Again and again, 2002
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Znovu a znovu. Přihlašte se a napište ho.
Krásný příběh. Moc sem se do téhle knížky zamilovala. Velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Kniha Znovu a znovu v seznamech
historické romanceAutorovy další knížky
2013 | Všechny jeho touhy |
2013 | Všechna jeho přání |
2014 | Všechny jeho sny |
2002 | Výchova lady Lucindy |
2003 | Extáze: Extáze / Spoutaný a odhodlaný / Temné touhy / Dámská rozkoš |
Nevadí mi erotika,ale tady jí bylo skoro hodně,ale hlavně tam nebyl skoro žádný děj, což mi vadilo