Zrádná věrnost přehled

Zrádná věrnost
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/2393/bmid_zradna-vernost-ale-2393.JPG 4 138 138

Kelsey, která se právě rozvedla, zjišťuje, že její matka, kterou považovala za mrtvou, žije, bydlí jen hodinu od jejího domova a je chovatelkou koní. Kelsey obnoví s matkou vztahy a postupně zjišťuje pozadí temných intrik a rodinných tajemství. Seznámí se přitom se zajímavým mužem a vzniká osudový vztah, ve kterém se jim podaří vyřešit všechny problémy, které je dosud sužovaly.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress

True Betrayals, 1995

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zrádná věrnost. Přihlašte se a napište ho.

vikimi
18.09.2024 5 z 5

Moc hezky se knížka četla, příjemné a dobře vykreslené prostředí. Hlavní hrdinka byla fajn, další postavy taky. Milicent byla dobře vyhrocená a macecha na můj vkus taky. Doporučuji ;)

Kudík
30.07.2022 5 z 5

Farma U tří vrb bylo místo, kde žila Kelseyna "mrtvá" matka Naomi, a kde dle popisu muselo být opravdu krásně. Bylo to místo nejen plné koní, ale i lidí věnujících se veškeré práci na farmě. Od dřívějšího přečtení mě mírně brzdila obálka a anotace, obojí působí až fádně, ale přesto je děj zajímavý a napínavý. Kelsey jsem původně odhadla na rozmazlenou fiflenu, ale více jsem se mýlit nemohla. Většina postav je sympatických, ale nebyl by to detektivní román bez nějakých záporáků, a zde ten hlavní strůjce (hlava nikoliv vykonavatel) nepřekvapil, proto mě mrzel závěr, a to že životy, promarněné roky a vztah to sice nevrátí, ale jakási spravedlnost nastane. V průběhu děje jsem se děsila, kolik čtyřnohých postav autorka ve výsledku obětuje.

cukrovka
28.07.2020 5 z 5

Autorka mě opět nezklamala. Zajímavý příběh kde je skvěle nakombinovaná romantika s napětím. Lákavé prostředí koňských farem a dostihů. Zajímavý hrdinové, kteří hledají své místo v životě a snaží se zbavit rodinných pout.

Kniha Zrádná věrnost v seznamech

Nora Roberts