Zraněné srdce přehled
Dan B. Allender
Každé zneužití člověka poškozuje bez ohledu na to, jak velké násilí bylo spácháno na jeho těle. Stupeň traumatu spojeného se zneužitím závisí na mnoha faktorech, včetně vztahu k pachateli, míře obtěžování a délky zneužívání. Každé znužití však znamená pošlapání důstojnosti a krásy lidské duše.
Literatura naučná Psychologie a pedagogika
Vydáno: 2006 , Návrat domůOriginální název:
Wounded heart, 2006
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zraněné srdce. Přihlašte se a napište ho.
Knihu autor pojal ve dvou základních rovinách - psychologické a duchovní. Léčba traumatického a posttraumatického stavu opírající se o individuální přístup vnitřního a vnějšího postižení s napojením na recesi ve víře, může, věřím, mít větší úspěšnost. Nicméně, je mnoho těch, co jsou vysloveně materiálního založení, a jejich léčba je z hlediska jejich přístupu přirozeně pouze materiální. Přesto, každá rada může být dobrá, pokud není draze zaplacena, a tím je zdraví člověka.
Kniha Zraněné srdce v seznamech
2006 | Zraněné srdce |
2002 | Pláč duše |
2002 | Naděje v utrpení |
2020 | Bůh má sex rád |
2003 | Cesta uzdravení |
To duchovno mi v knize opravdu silně nesedlo, nejspíš proto hodnotím níž, než bych hodnotila pouze dle získaných poznatků. Byly tam hodně dobře napsané momenty, ale jako celku tomu něco chybělo a něco nadbývalo.