Stíny noci přehled

Stíny noci
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/212779/mid_stiny-noci-212779.jpg 4 67 67

Zrcadlo (Amanda Quick) série

< 3. díl

Charlotte Enrightová vyrostla na ostrově Rainshadow a velice dobře ví, že Rezervace je jednou z nejnebezpečnějších oblastí na Harmonii. Přesto se tam jedné osudné noci vypraví se Sladem Attridgem – v noci, na kterou ani jeden z nich do konce života nezapomene.

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Canyons of Night, 2010


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stíny noci. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (15)

pip11
20.06.2023 5 z 5

Bylo příjemné se opět vrátit na ostrov, kde je tajemná Rezervace a také se znovu setkat s prachovým králíčkem. Povedená série, u které se nejde nudit.

Kudík
21.05.2023 4 z 5

(SPOILER) Tento díl je evidentně předskokan pro navazující sérii "Ostrov Rainshadow", i když již v titulu Půlnoční krystal jsem měla tu čest poznat prachového králíčka Gibsona. Dle popisu celkem roztomilý tvor se 6ti pacičkami a dvěma modrýma očima, ke kterým v loveckém módu přibyde další pár v druhé řadě. Nyní v podání Rexe, který zbožňuje mimo cuketového chleba i značkové kabelky a kancelářské sponky. :)
Po 15ti letech, od akční noci a dobrodružné návštěvy Rezervace, kterou zažila Charlotte Enrightová s talentem na čtení duhových aur po boku se Sladem Attridgem, lovcem, se oba dva shodou okolností vracejí na ostrov Rainshadow. Opět povedený díl, kde není o akci či napětí nouze a dokonce se zde ukáže i Sylvester Jones (ve dvou velikostech).


MAU256
18.07.2021 5 z 5

Krásná knížka od milované autorky. Mezi hlavními hrdiny Charlotte a Sladem nechybí troška romantiky, troška toho paranormálna. V tomto díle se na chvilku zastavili také v Rezervaci, ani v této knížce samozřejmě nechybí malá zápletka, kde vystupují nějací ti padouši. Ale samozřejmě dopadne vše tak, jak má. Je to krásná oddechovka, mohu jen doporučit.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Stíny noci v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených118x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených5x
v Knihotéce90x
v Chystám se číst29x
v Chci si koupit12x