Ztracená kniha Enkiho přehled
Zecharia Sitchin
Stane se minulost naší budoucností? Je lidstvo předurčeno k opakování událostí, které se přihodily na jiné planetě, daleko od naší Země? V bestsellerové sérii Kroniky země se Zecharia Sitchin zabýval příběhem o našem stvoření rukama Anunnaků, „těch, kteří přišli z nebe na Zemi“, z pohledu nás lidí. Nyní v Enkiho ztracené knize budeme na tuhle ságu pohlížet z perspektivy pána Enkiho, vůdce Anunnaků, který byl ve starověku uctíván jako bůh. Bůh, který se rozhodl vyprávět příběh o tom, jak tito mimozemšťané přišli z planety Nibiru na Zemi.... celý text
Mytologie Záhady
Vydáno: 2015 , Fontána (Dobra & Fontána)Originální název:
The Lost Book of Enki, 2004
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ztracená kniha Enkiho. Přihlašte se a napište ho.
Při čtení této knihy jsem měla pocit jako by autor odpovídal právě mě na otázky které mě tak nějak provázeli celý o vzniku života na naší planetě
a okamžitě jsem hledala i další jeho díla kterých je celkem 14 Byla a jsem nadšena
Kniha Ztracená kniha Enkiho v seznamech
1999 | Dvanáctá planeta |
2001 | Války bohů a lidí |
2001 | Schody k nebesům |
1998 | Kosmický kód |
2002 | Když započal čas |
1Najslabšia zachariho kniha pisana v basničkach ma moc nebavilo 2 Neviem od kade má autor tolko zdrojov odkial vie kto skym sa vypraval kto skym spal určite sumeri nezanechali tolko správ od anunaki 3 neviem ale už asi dalšie knihy od zachariho si nekupim v podstate je to to iste ma to prestava baviť.