Ztracení andělé přehled
Stacy Green
Nikki Huntová série
< 3. díl
VRAH ŽEN SE MOŽNÁ SKRÝVÁ BLÍŽ, NEŽ BY ČEKALA… Když je zvláštní agentka FBI Nikki Huntová přivolána do přírodní rezervace Boundary Waters, není to jen chlad, co ji rozechvěje. U odlehlého jezera bylo objeveno zmrzlé tělo ženy, v níž pozná svou kamarádku z dětství, Annmarii Masonovou. Sametová stužka v jejích vlasech navíc představuje jasný podpis zvráceného sériového vraha Mráze, jehož stopu Nikky už roky sleduje. U Annmarie doma vyšetřovatelé objeví mapu s vyznačenými místy, kde byly nalezeny předchozí Mrázovy oběti. Pátrala po něm na vlastní pěst? Tušila, že je další na řadě? A co dělá v její ložnici fotografie Nikkiny matky? Je s ní snad vrah nějakým způsobem spřízněný? Nikky po ničem netouží víc než ho konečně dopadnout. Dokáže však hledat klíč k jeho totožnosti mezi členy vlastní rodiny a riskovat všechno, na čem jí záleží – včetně bezpečí své dcery? ___ Krimi thriller pro fanoušky Roberta Dugoniho, Karin Slaughter, Lisy Gardner a všechny čtenáře, kteří se od knihy rádi nedokážou odtrhnout.... celý text
Literatura světová Thrillery
Vydáno: 2024 , Mystery PressOriginální název:
Lost Angels, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ztracení andělé. Přihlašte se a napište ho.
Tak tohle byla neskutečná jízda. Perfektní série. Nikki jsem si moc oblíbila. Já doufám, že bude pokračování. Už se moc těším a určitě doporučuji.100%.
Konečně se dozvídáme kdo je Mráz a proč to celé dělá. Od začátku je mu Nikki na stopě, takže napětí se dá krájet a je to čtivé víc než první díl. Nakonec se ukáže, že to nebude jednoduché a konečná akce dá celému dílu prostě jiskru. Pro mě skvělá autorka, má úžasné knihy od kterých se nedá odtrhnout a přestat číst.
Oheň v těle, Hlubiny a další knižní novinky (42. týden)
13.10.2024
Kniha Ztracení andělé v seznamech
Tretí diel série s Nikki Huntovou nás privedie k nálezu zamrznutého tela ženy, ktoré nesie jasný podpis Mráza, sériového vraha, ktorému sa Nikki snaží prísť na stopu už roky. Šok je o to väčší, keď sa zistí, že obeťou je jej kamarátka z detstva, Annmaria Masonová.
Ide o prípad, ktorý sa osobne dotýka hlavnej postavy, keďže sa musí vysporiadať nielen s tragédiou ale aj so svojou minulosťou. Spolu so svojím tímom sa púšťa do náročného pátrania, ktoré odkrýva nielen zločin, ale aj jej osobné tajomstvá.
Autorka vytvorila perfektnú atmosféru so stupňujúcim sa napätím, pričom nechýbajú ani emócie. Kniha nemala hluché miesta a občas som sa od nej nevedel odtrhnúť, pretože som s napätím očakával, čo príde ďalej.
Sériu odporúčam čítať poporadí a viac v recenzii.
Za poskytnutie knihy ďakujem: Mystery Press.