ZUličníci přehled

ZUličníci
https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/329245/bmid_zulicnici-Egk-329245.jpg 4 15 15

Nejsou to ani lidé, ani zvířátka. Jsou to malinkatí tvorečkové o velikosti třeba takové veverky nebo morčátka. Přestože jako zvířátka vypadají, nosí oblečení, i když trošku jiné než lidé, a mluví spolu mezi sebou lidskou řečí. Nikdo z odborníku netuší, kde se vzali, možná nejsou původem ani z naší planety. Žijí v ulicích všech měst, po celém světě a vždy poblíž lidí. ZUličníci se však lidem vyhýbají a mají k tomu pádné důvody. O jejich nečekaném dobrodružství si můžete přečíst více v prvním dílu knihy o ZUličnících.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize ZUličníci. Přihlašte se a napište ho.

Šárka_D
27.07.2024 4 z 5

Zuličníci potěšili skoro pětiletou, skoro tříletou i předčítajicí rodiče. Ve velké záplavě dětských knih tato určitě patří mezi ty kvalitnější, moc se mám líbilo i výtvarné zpracování, které připomíná například Dům myšek. Škoda, že nevyšlo žádné pokračování.

broskev28
14.03.2023 3 z 5

Vůbec to nebylo špatné, ale to říkám jako samostatně čtoucí dospělák.
Když byli moji synové malí, nesměla jsem zpívat ani Chytil táta sojku v klasickém provedení, protože hned byly slzičky a brekot. Proto chápu komentář jana2302 a je mi synka líto. Ale hned následující hellp je opačného názoru, takže je to na vás, rodičové a prarodičové!
Já jsem sice název taky moc nepobrala, ale příběh samotný se mi líbil a nový domeček Zuličníků byl - ve srovnání s tím starým - naprosto úžasný, hned bych se tam stěhovala!

Eve.Z
10.01.2023 3 z 5

Hezká kniha, zajímavý příběh. :)

Kniha ZUličníci v seznamech

Autorovy knížky