Divoký poník přehled

Divoký poník
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/45116/zuzka-a-ponici-divoky-ponik-45116.jpg 4 12 12

Zuzka a poníci série

Zuzka je znuděná školou a chce se věnovat jen svým poníkům. Nechce počítat příklady, ani se učit podivné značky a trojúhelníky. Raději by trénovala poníky se zaříkávačkou Karlou, která možná zkrotí i divokou Jarní bouři. Vše dojde tak daleko, že za špatnou známku z písemky dostane od rodičů trest a problémy se začnou hromadit. Pomůže Zuzce ten nesnesitelný Marek, který se pořád vytahuje? Nebo snad Johana? Zvládne Zuzka vyřešit všechny starosti, nebo bude muset opustit stáj?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Divoký poník. Přihlašte se a napište ho.

nikca1994
04.07.2024 5 z 5

Předposlední díl této série od této autorky. Kniha má zase zajímavý příběh jak se naučit získat si důvěru poníka,který ztratil kdysi dávno důvěru v člověka. Moc se mi líbilo co dělala ta Klára zaříkávačka koní s Jarní bouří jak k ní pak sama přišla a když šla Klára pryč tak jí následovala a už nebyla divoká,ale krotká.Také byla poučná o tom, že když je kůň vyděšený a je na něm zakázáno jezdit tak se má poslechnout, což Johana neudělala a málem se jí něco stalo. Chudák Alfonso se vrátil bez jezdce vyděšený,ale jinak v pořádku. To že se Zuzka neučila to pěkně schytala od svého otce,ale nakonec se poučila a řekla si o pomoc Markovi s kterým se matematiku doučovala a pochopila správný výklad a zjistila, že přece jen není ta matika těžká a jako za odměnu si pak vyjeli na vyjížďku.

Maky76
11.10.2015 4 z 5

Pro holky, které mají rády poníky je to určitě skvělá knížka, která se dobře čte. :)

malamut
07.03.2013

Když jsem byla malá, přečetla jsem všechny díly. Jednoduché a zajímavé.

Kniha Divoký poník v seznamech