Zvěrolékař mezi nebem a zemí přehled

Zvěrolékař mezi nebem a zemí
https://www.databazeknih.cz/img/books/57_/57507/zverolekar-mezi-nebem-a-zemi-57507.jpg 5 774 774

Příhody ze služby u Britského královského letectva.

Literatura světová Humor Příroda, zvířata
Vydáno: , Knižní klub

All Things Wise and Wonderful, 1976

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zvěrolékař mezi nebem a zemí. Přihlašte se a napište ho.

1bublina
10.02.2025 audiokniha 5 z 5

Četla jsem vícekrát, tentokrát posloucháno jako audiokniha. Perfektně načteno Ondřejem Novákem. Knihu jsem poslouchala při procházkách a několikrát jsem vyprskla smíchy nahlas :-)
Tento díl obsahuje můj nejoblíbenější příběh o kocourovi Oskarovi. U něj slzím pokaždé, když ho čtu/slyším.
ČV 2025: Kniha, která má více vydání, ale ne vždy stejnou obálku.

lou63
11.01.2025 5 z 5

Zvěrolékař mezi nebem a zemí od James Herriota je opět skvost, který mě okouzlil svou laskavostí, humorem a nezaměnitelným stylem. Herriot se zde nejen věnuje svým neuvěřitelným zážitkům z praxe zvěrolékaře, ale také se dotýká své služby v RAF během druhé světové války, což příběhu přidává další vrstvu. Mnohé z jeho zážitků z vojenské služby jsou podány s nadhledem a humorem, a přitom v nich cítíme silnou vděčnost za to, co pro něj znamenala. Ať už jde o komické situace se zvířaty, nebo o vážnější momenty jeho služby, kniha je plná tepla, lidskosti a neustálého optimizmu, který je pro Herriota tak charakteristický. Je to příběh, který vás nejen pobaví, ale také zahřeje u srdce.

Ajrad1981
04.11.2024 5 z 5

Když jsem četla Zvěrolékaře poprvé, asi před 20 lety, považovala jsem tohle za nejslabší díl. Ale i tak je parádní. :-)

Kniha Zvěrolékař mezi nebem a zemí v seznamech

v Přečtených1 282x
v Mé knihovně501x