Zvířat plná kniha přehled
Nicola Davies
Výpravná publikace pro malé milovníky zvířat s ilustracemi Petra Horáčka. Lední medvědi dovádějící na kře, tygři lovící v džungli, slavíci prozpěvující si v lese… Všude kolem nás žijí nádherná zvířata. V pozoruhodné publikaci se živými ilustracemi oceňovaného výtvarníka Petra Horáčka se děti seznámí s tvory všech barev a velikostí: od obrovských modrých velryb až po netopýry o velikosti čmeláků. Veselé i poetické texty přebásněné Robinem Králem ukazují zvířecí říši v celé její pestrosti a zaujmou všechny malé zoology!... celý text
Literatura naučná Příroda, zvířata Pro děti a mládež
Vydáno: 2021 , Albatros (CZ)Originální název:
A first book of animals
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zvířat plná kniha. Přihlašte se a napište ho.
![lucie3725 lucie3725](https://www.databazeknih.cz/img/users/12_/126358/m_lucie3725-ZzT.jpg?v=1595491962)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Spojení Petra Horáčka (velkolepé ilustrace) a Robina Krále (působivý překlad) snad ani nemohlo dopadnout jinak než skvěle. Tuhle stovku stran nádherných zvířat jsme si opravdu užili.
Kniha Zvířat plná kniha v seznamech
v Mé knihovně | 3x |
Moje dcera miluje zvířata a knížky o nich. Tahle knížka nás nadchla obě dvě. Překrásné ilustrace a milé veršované texty. Najdete tady i vy své oblíbené zvíře?