Zvláštní operace Z přehled
Gavin Grant Smith
Vrcholí studená válka. Vadim Scorlenskij a jeho elitní jednotka Specnaz se vrátila z Afghanistánu. Další mise – New York. Je jim řečeno, že jde o "cvičení". Příliš pozdě zjistí, že cvičná chemická zbraň, kterou mají u sebe, je až příliš skutečná. Jdou na smrt... ...a probudí se ve městě, které je zahlceno chodícími mrtvolami, jež se i nyní šíří po celém světě. Scorlenskij a jeho jednotka zombie komanda se snaží udržet uprostřed nemyslících monster a vrátit se zpět do Ruska.... celý text
Literatura světová Horory Romány
Vydáno: 2022 , Planeta9Originální název:
Spec Ops Z, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zvláštní operace Z. Přihlašte se a napište ho.
Pokud budete čekat literární variantu filmového Úsvitu mrtvých nebo Zombielandu, budete asi trošku překvapeni, protože Zvláštní operace Z je vlastně hodně silným protiválečným příběhem.
Akcia so zombie špeciálnymi jednotkami, ktorá sa dobre čítala, ale koniec knihy je dosť odfláknutý, čo mi dosť pokazilo zážitok. Ako akčné béčko je to ale 2/3 zábavná akcia, takže odporúčam vypnúť mozog a dať si pozor na guľku v hlave.
Vychází Krvavé stíny a další knižní novinky (36. týden)
04.09.2022
Kniha Zvláštní operace Z v seznamech
Akčná protivojnová nukleárna zombie postapo jazda od začiatku až konca. Príbeh nám predstavuje neuveriteľne temnú... budúcnosť? Minulosť?... proste rok 1986, v ktorej jednotka ruskej Specnaz rozpúta v New Yorku apokalypsu, nejako ju prežije a keď prestane byť ľuďmi, musí sa nimi naučiť nanovo byť.