Zvláštní příběh přehled
Katarína Gillerová
Katarína, Karolína a Karin jsou tři sestry, tři různé osobnosti. Karolína, prostřední ze sester, si občas připadá jako neviditelná. Není ani tak vzorná jako nejstarší Katka, ani tak vzdorovitá a problémová jako Karin. Po zklamání v lásce a stresujícím zážitku v práci se rozhodne od všeho odjet a začít nový život v Londýně. Tam potká tajemného cizince s kyticí žlutých růží a postupně mu propadá… Ale proč se k ní chová tak zvláštně? A co znamenají ty žluté růže?... celý text
Romány Pro ženy Literatura slovenská
Vydáno: 2019 , MottoOriginální název:
Zvláštny príbeh, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zvláštní příběh. Přihlašte se a napište ho.
![dr.romca dr.romca](https://www.databazeknih.cz/img/users/21_/212961/m_212961-wRz.jpg?v=1511705829)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
(SPOILER) Opravdu zvláštní příběh. Tři dcery každá jiná... Ke konci pro mě dost přehnané. Jedna žila s podvodníkem, druhá se zlodějem a třetí málem chodí s vrahem.
![kadgam kadgam](https://www.databazeknih.cz/img/users/12_/12526/kadgam-lrC.jpg?v=1578924537)
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
Celkom pekný príbeh na oddych. Bežný život v bežnej rodine s bežnými starosťami a trochu pokus aj o napätie.
Knižní novinky (22. týden)
26.05.2019
Kniha Zvláštní příběh v seznamech
v Mé knihovně | 177x |
2020 | ![]() |
2020 | ![]() |
2022 | ![]() |
2004 | ![]() |
2008 | ![]() |
Kniha se mi líbila jako většina od autorky. Ale některé pasáže mi připadaly zbytečné - Londýn, Andrew...