Anastasia (2009) | Databáze knih

Anastasia přehled

Anastasia
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/371506/mid_anastasia-wlM-371506.jpg 4 192 192

Zvonící cedry Ruska série

1. díl >

V první knize mladá poustevnice Anastasia odpovídá na řadu otázek týkajících se zdravého způsobu života, šťastného vztahu mezi mužem a ženou, početí a výchovy dětí. Zároveň poskytuje užitečné rady v oblasti zahrádkaření a ekologie, které jsou geniální svou jednoduchostí.

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Zvonící cedry

Анастасия, 1994

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Anastasia. Přihlašte se a napište ho.

Slovenka
17.02.2025

Falošní mesiáši šťastia a prosperity, „spirituálne, new age a pozitívne mysliaci“, prepájajú vo svojich kázňach mozog, myseľ, duševno a duchovno bez mihnutia oka a odmietajú racionalitu a kritické myslenie. V ich interpretácii „božskej“ moci mysle prikladajú schopnosť vyliečiť všetky choroby, nadobudnúť bohatstvo, či primäť vesmír, aby sa prestal zaoberať blbosťami ako je rozpínanie, výbuchy supernovy a pohlcovanie galaxií čiernymi dierami a našiel si čas splniť pozemským spirituálnym bytostiam želania. Ich filozofia je iracionálnou zmesou náboženských, pseudovedeckých a paranormálnych prístupov a predstáv ako je mystika, mágia, astrológia a alchýmia, reinkarnácia, mimozemšťania a ich UFO, channeling. Mnoho mesiášov a šarlatánov touto „lákavou“ filozofiou zarábalo a zarába na ľudskej naivite, zneužíva sklon naivných ľudí veriť všetkému novému, záhadnému, nezrozumiteľnému. Túto ich kontroverziu môžeme nazvať civilizačnou chorobou ľudstva. A napokon, príslušnosť k sektám vedie k závislosti a strate kontaktu so sebou samým.

Naďa2411
30.10.2024 4 z 5

Dnešní svět čerpá mnoho informací a poučení z historie, jak naší předchůdci žili bez moderních přístrojů a různých technických vymožeností. A o tom vypráví esoterický příběh v aknize o ženě Anastasii, která žije v Rusku v tajze daleko od veškeré civilizace. Vypráví nám podle ní přirozený způsob života, způsob potravy, způsob bytí.....Kdyby si každý čtenář vzal z této knihy aspoň "něco", možná by svět ještě měl šanci k uzdravení se. Věřím a budu doufat. Kniha může působit pro někoho jako fantazie, mě se moc líbila, i když některé pasáže jsou pro dnešní svět bohužel nereálné. Každopádně si cedrový přívěšek objednám.

pajaroh
13.08.2024 1 z 5

Krásná myšlenka i uvnitř skrytý příběh o zvonících cedrech (až mi přijde odněkud vykradený), strašné zpracování a z úst spoře oděné blondýnky, kterou v zimě zahřívá medvěd a krmí veverka (bohužel tu umělou načesanou madam z přebalu jsem nemohla dostat z hlavy a představy "divé ruské ženy"), zní jen málo uvěřitelně.
Dobré přírodní myšlenky zakomponované do jakéhosi moderního líbivého pojetí.
Co se knize nedá upřít - ovlivnila mnoho lidí k návratu do přírody a k zemi a k vnímání duchovního.

Kniha Anastasia v seznamech

v Mé knihovně70x