Stvoření přehled
Vladimir Megre (p)
Zvonící cedry Ruska série
Zvonící cedry Ruska, kniha čtvrtá. V žádné galaxii neexistuje struna, která by byla schopna vydat lepší zvuk, než je zvuk lidské duše.
Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: 2002 ,Originální název:
Сотворение, 1999
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stvoření. Přihlašte se a napište ho.
Pro mne zatím nejlepší kniha série, hodně se mi líbil Anastasin názor na modlitbu jako rozhovor.
" V žádné galaxii neexistuje struna, která by byla schopna vydat lepší zvuk, než je zvuk písně lidské duše."
Ano, stačí jen naslouchat ..... I tento díl, stejně jako předchozí, byl úžasný a tak nějak pro mne důležitý....
Děkuji
Kniha Stvoření v seznamech
2000 | Anastasia |
2001 | Zvonící cedry |
2002 | Prostor lásky |
2004 | Rodová kniha |
2004 | Energie života |
Další skvělá kniha, která se přečetla jedním dechem. Líbil se mi příběh Stařík u dolmenu a pověst Dva bratři.
*"Boží mysl a Jeho systém nejsou v tajze porušené do takové míry jako tam, kde žije člověk dnes. V tajze ze stromů padá listí, větřík láme malé větvičky. A tak půdu v tajze hnojí listí, větve a žížaly. Rostoucí tráva reguluje strukturu půdy. Křoví jí pomáhá s přebytkem kyselosti nebo zásaditosti. Nic z těch hnojiv, které znáš, nevynahradí list spadlý ze stromu. Vždyť on má v sobě množství kosmických energií. Viděl hvězdy, slunce a měsíc. A nejen viděl - byl s nimi v součinnosti. I když uplyne mnoho tisíc let, tak země v tajze bude stále úrodná."
"Ale pozemek, na kterém stavíme dům, není tajga."
"Tak ji naplánuj! Sám zasaď les z nejrůznějších stromů."