Zvony smrti přehled
Ernst Hall
Podivný hlas z Vraních bažin. Dopisy z věčnosti. Co skrývá brašna lovce hadů? Bláznova Rat.-na-purna. Ve zvonici číhá smrt. Pomůže pečetní prsten při hledání vraha? Harlekýn na katově místě.
Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: 1972 , Lidové nakladatelstvíOriginální název:
Glocken des Todes, 1963
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zvony smrti. Přihlašte se a napište ho.
Dokonalá a velmi napínavá detektivka jak má být. Nechybí ponuré prostředí venkova, mlha, bloudění v močálech, tajemné hlasy. Zvony zvoní, když u nich nikdo není. Opravdu mrazivá atmosféra a přitom až do konce nevíte, kdo je ten padouch=vrah.
Poslouchala jsem jako rozhlasovou hru včetně napínavých zvuků.
Poslechnuto jako rozhlasová hra a tohle má hororový šmrnc a spád. Skvělá detektivka. Miluju ponurou atmosféru Anglie a má to všechno, co bych od detektivky očekávala. Se zvukovým doprovodem to nemá vlastně žádnou chybu. Ještě si knihu pro srovnání přečtu.
Kniha Zvony smrti v seznamech
Jako jsou hrady a zámky místy tajemné i takový kostel má svá tajemná a hlavně tajná místa. Příjemná oddychová kriminální detektivka v aknize, ve které se tají dech, když se zvony rozezvoní a z hlubin močálů je slyšet pláč. Tentokrát jsem vraha s tváří anděla odhadla, ale i tak bylo tempo čtení rychlé k rozluštění všech záhad.