Barbaři z ledové planety

recenze

Barbaři z ledové planety (2024) 4 z 5 / Anet_jan_book
Barbaři z ledové planety

Tato kniha je určitě zajímavá. Je to první kniha, která je nejen mimozemská ale taky erotická. Je první svého druhu, kterou jsem kdy četla.

Celé to začíná jako velká noční můra, když je mladá Georgie unesená mimozemšťany na kosmickou loď. Shodou náhod je tato loď plná dívek v jejím věku. To by nebyl příběh aby se tam něco nestalo...Nakonec tato loď spadne a přistane na tzv. Ledové planetě kde se střetne s velmi zajímavým vysokým mimozemšťanem modré pleti a zlatými rohy…a voala…celé dobrodružství právě začíná.

Začátek tohoto příběhu se může někomu zdát trochu ostřejší a nechutný, nicméně jakmile obrátíte pár stránek, nabere to opačný směr a nedá se od toho odtrhnout. Celý příběh jsem zhltla jedním dechem.

Kniha je psaná z obou pohledu hlavních postav (Georgie a Vektala). Garantuji Vám, že se s nimi rozhodně nebudete nudit, jelikož komunikace mezi těmito postavami byla vzhledem jazykové bariéře trochu horší ale za mě neskutečně vtipná.

Já jsem se u toho dost bavila.

Určitě doporučuji, pokud máte rádi mimozemšťany a spicy scény dohromady. Za mě je to pěkná zkušenost.

Příběh byl čtivý a určitě bych si přečetla i další díl až vyjde.

https://www.instagram.com/anet_jan_book?igsh=MWo3emwyemRrdzRkMw==


Barbaři z ledové planety Barbaři z ledové planety Ruby Dixon

Mezinárodní knižní fenomén míří do České republiky! Co může být příjemnějšího než se na ledové planetě přitulit k velkému, hřejivému mimozemšťanovi? Nejspíš si myslíte, že být unesena mimozemšťany je to nejhorší, co se mi mohlo př... více


Komentáře (0)

Přidat komentář