BRIDGERTONOVI ŠŤASTNĚ AŽ DO SMRTI - A žili šťastne až naveky | recenze | Databáze knih

BRIDGERTONOVI ŠŤASTNĚ AŽ DO SMRTI

recenze

A žili šťastne až naveky (2022) 3 z 5 / zatoulane_knihy
A žili šťastne až naveky

Recenzi zde pojmu trošku jinak než obvykle. Každý epilog (kapitola) bude mít příspěvek s mým oblíbeným úryvkem z knihy. A dále zde napíšu krátký názor na určitý DRUHÝ EPILOG.

No, jak se dalo předpokládat byl tento díl napsaný na popud fanoušků a už mi nepřišel tak dobrý jak předešlé díly. Pár příběhu, které zde byly popsány mě trošku u nich mrzelo, že nemají vlastní knížku a svůj rozsáhlý příběh.

PRVNÍ kapitola mi to přišlo takové nijaké, až zbytečné. I když chápu proč to autorka udělala

DRUHÁ kapitola se mi oproti knížce líbila. Líbilo se mi to zakončení.

TŘETÍ kapitola patří, mezi ty u kterých mě mrzí, že nemá vlastní knížku a rozsáhlejší příběh. I tak jsem si ji oblíbila.

ČTVRTÁ kapitola zde bylo trošku napětí. No prostě Hyacint, co víc dodat. Trošku mě to mrzelo takové ukončení a řešení příběhu.

PÁTÁ kapitola byla o Eloisině nevlastní dceři Amandě. Amandin příběh byl zde opět zkrácený a uspěchaný. V tomto případě mi to lámalo srdce.

ŠESTÁ kapitola byla smutnější záležitost. V tomto příběhu jsem se hodně cítila smutně hlavně, když šlo o Francesku. Jedna z mých oblíbených postav.

SEDMÁ kapitola byla klasická komická odchylka.

OSMÁ kapitola byla pro mě dost dramatická. Člověk zde netušil jak to dopadne. Četla jsem ji se zatajeným dechem.

VIOLET, u této kapitoly jsem si říkala PROČ?!! Proč se to autorka snažila vtěsnat do tohoto dílu. To za mě bylo zbytečné asi mě to u této kapitoly nejvíce mrzelo. Podle mě by si Violet zasloužila celou knížku a ne jen pár zkrácených myšlenek.

Po dočtení knížky jsem nevěděla opravdu co si myslet. Nechci říct že to bylo špatné čtení, ale přišlo mi to jako další krátké pohádky před spaním.

A žili šťastne až naveky A žili šťastne až naveky Julia Quinn

Kedysi dávno vytvorila autorka historických románov rodinu… Nie je to len taká hocijaká rodina. Neodolateľná hlava rodiny so svojimi synmi a dcérami, ktorí tvoria dohromady osem súrodencov, plus netere, synovci, neopomenuteľný o... více

Komentáře (0)