Konflikt

První díl trilogie od úžasné slovenske autorky @michaela.b.autorka Která předčila moje očekáváni a knížku jsem si hned zamilovala.
Ke knížce jsem se dostala skrz společné čtení díky @sanny_book_photo . Jelikož se mi knížka opravdu četla lehce, tak jsem jí měla za den přečtenou.

Příběh jsme četli ze dvou pohledů NERA a LISY. Naši hrdinové se nacházejí v prostředí italských mafiánských rodin. I když nejsem žádný expert na italské mafiánské rodiny, díky této knížce si připadám, že už je o něco lépe znám.

Oba naši hlavní hrdinové mají své poslání. Bavilo mě, že jsme ze začátku mohli hádat kdo ve skutečnosti Lisa je a sledovat jak si navzájem dělají naschvály.

Postavu Lisy jsem si hned oblíbila, což se o Neroví říct nedá. Pořád jsem doufala, že do poslední chvíle si ho taky oblíblím, ale nestalo se. Což vůbec na kvalitě a super čtivosti nebyl žádný kaz.

V knížce mám tolik lepítek a poznámek, což samotnou mě velice příjemně překvapilo.

Jejich romantický vztah měl tolik překážek, hlavně ze svých stran. Také se mi líbilo jak příběh krásně plul, bez nějakých zádrhelů. I když tam jsou mírné časové skoky, tak mě, jako čtenáři, to vůbec nevadilo. Takže za mě pěkná oddychová knížka. Určitě si plánují přečíst další díly.

Konflikt Konflikt Michaela Brnková

Nenávidím, když se musím podřídit, ale rodina a její postavení jsou u nás už desítky let nadřazeny osobním preferencím a pocitům jednotlivce. „Pojedeš do Ameriky a vezmeš si dceru našeho nejlepšího přítele." Dohodnutá svatba... více

Komentáře (0)