Chladný král

recenze

Chladný král (2023) 5 z 5 / Anet_jan_book
Chladný král

Nikdy jsem žádnou Dark romanci nečetla tudíž jsem byla zvědavá co to vlastně bude za příběh. Na první pohled mě upoutala obálka a pak i to,že je to od české spisovatelky. Myslím,že je dobře když podpoříme jejich psaní a kreativitu.

Příběh mě opravdu nadchl...tohle jsem opravdu nečekala. Musím uznat, že jsem v tomto směru našla zalíbení a to nemalé. Sice jsou tam určité části při kterých mi naskakovala husí kůže z toho jak jsem si to představovala (což je dobře), nicméně neodradilo mě to a četla jsem dál. Je to zajímavý příběh prince Kardese a mladé dívky z nižší vrstvy Mesilie. V tomto příběhu nechybí napětí,láska,nenávist,přátelství ale i touha a zklamání či násilí,které se dá v tomto příběhu čekat. Vůbec nic mi nechybělo snad až na ten konec. Nemám moc ráda otevřené a napjaté konce,tudíž doufám,že se budu moc brzy pustit do pokračování,protože tohle je opravdu napjaté a jsem moc zvědavá jak to celé nakonec dopadne.

Za mně je to povedený a krásný příběh který se mi líbil. Určitě doporučuju všem co mají rádi nejen světlé ale i tmavé stránky a příběhy co jsou nabité sexem a napětím.

Chladný král Chladný král M. V. Jírová (p)

Mladá dívka Mesilie žije v Chladném království plném zvrhlostí, násilí a vražd. Doposud unikala pozornosti jejich krutého krále, kterého není radno zaujmout, pokud nechcete, aby si na vás ukojil své zvrácené představy. Bohužel jej... více

Komentáře (0)