Čtvrté křídlo - Rebecca Yarros

recenze

Čtvrté křídlo (2024) 4 z 5 / books.monca
Čtvrté křídlo

Čtvrté křídlo - Rebecca Yarros

Za knihu neskutečně děkuji @albatrosmedia #spoluprace

Moje recenze:
Toto pro mě byla nejočekávanější kniha letošního roku. Těšila jsem se na ni snad stejně jako na novou knihu od Sarah J. Maas a to už je co říct. Od knihy jsem čekala trochu něco víc právě kvůli velkému pozdvižení, co kniha dostávala. I přes to, že jsem od ni čekala trochu něco víc, můžu v klidu říct, že kniha je skvělá a mohu ji moc doporučit.

Violet Sorrengailová měla nastoupit do kvadrantu písařů a strávit život mezi knihami. Její matka, nesmlouvavá velící generálka, jí však nařídí, aby se připojila ke stovkám kandidátů toužících dostat se mezi navarrskou elitu: dračí jezdce. Violet chybí trénink, navíc je menší než ostatní a draci se s „křehkými“ lidmi nespojují. Spalují je. Violet bude potřebovat odvahu, aby obstála. Brzo ale zjistí, že z Basgiathské válečné školy vedou jen dvě cesty ven: absolvovat, nebo zemřít.

Svět je plný draků a magie. Nechybí ani napětí, zvraty, odvaha nebo romantika. Autorka píše vážně skvěle, takže děj byl napínavý a čtivý. Postavy mi také moc sedly.

Tuto knihu vám nemůžu nic jiného než doporučit. Je vážně dobrá. Doufám, že další díl vyjde co nejdříve!


Čtvrté křídlo Čtvrté křídlo Rebecca Yarros

Dvacetiletá Violet Sorrengailová měla nastoupit do kvadrantu písařů a strávit život mezi knihami. Její matka, nesmlouvavá velící generálka, jí však nařídí, aby se připojila ke stovkám kandidátů toužících dostat se mezi navarrskou ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář