Doktor láska
Hodnocení: 4 z 5
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Celá série plná klišé, romantiky a vtípků. To je něco pro mě. Neskutečně moc jsme si ji oblíbila. Sice mě druhý díl trošku zklamal, ale tenhle to zase vytáhl.
Ve zkratce se jedná o příběh, kde máme ajťáka, který si myslí, že vynalezl dokonalou aplikaci s algoritmem, který dokáže najít vaši spřízněnou duši. Ovšem on sám, získal shodu pouhých 28%, smutné že? Ale pak se objeví Joanne, která mu převrátí život naruby. Jeden den se k sobě dokonale hodí a pak mají nižší shodu, než kočky a psi.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Knize nemám až na pár okamžiků, co vytknout. Za mě je to prostě klasická oddechová romantika, kterou jsem měla za jeden den sfouknutou. Stránky mi pod rukama jen mizely.
Romantika se mi vcelku líbila, i když byla založená v podstatě na zatvrzelosti hlavní hrdinky, ale to jsem se pokoušela přehlédnout.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Náš ajťák byl senzační! Co bych určitě vyzdvihla je vývoj jeho postavy i chování během celé knihy.
Shrnuto podtrženo:
- Krásná oddechová romantika
- Romantická linka byla fajn
- Ajťákův vývoj byl zajímavý

Toby Jenner je sice vysoký, pohledný a vlastní největší sbírku svetrů na světě, ale jeho úspěchy u žen jsou žalostné. Přestože je počítačovým géniem, který stojí za nejúspěšnější seznamovací aplikací všech dob, zdá se, že Doktor L... více
Komentáře (0)
zivotvknihovne také napsala