Dvě prázdná místa - Zuzana Holčíková
recenze
Dvě prázdná místa (2023) / AndreaS22Volné pokračování příběhu Nely a Bena. Opět se setkáváme s oběma hlavními hrdiny, tentokrát po necelých dvou letech.
Za mě tento díl rozhodně předčil ten první a velmi jsem si ho užila. Na začátku každé kapitoly samozřejmě nechyběl nějaký krásný citát.
Ben je pro mě taková neutrální postava, myslím, že v reálném životě by to byl fajn kamarád, ale především je to kluk, který ví co chce a jde si za tím.
K Nele jsem si v prvním díle cestu nijak moc nenašla, ale tady mi sedla mnohem více a já s ní naprosto souznila.
Oproti prvnímu dílu tady byl pozvolný a krásně rozepsaný začátek, což jsem velmi ocenila.
V knize se postupně prolínalo spoustu emocí, ale já se celou dobu blaženě usmívala, protože to bylo opravdu krásně napsané a fakt mi to sedlo.
Co rozhodně nesmím zapomenout zmínit je čtivost, celou knihu jsem přečetla za pár hodin a ani jednou jsem se nenudila.
Jediné, co musím vytknout je konec, který byl na mě dost useknutý a já osobně bych ještě pár stran přidala. Jinak ale velmi povedené dílo!
Tento díl se mi zkrátka trefil do nálady ještě mnohem víc než Hra na druhou a já knihu moc doporučuji. A klidně bych se nebránila dalšímu pokračování.
Hodnotím 4,9 * z 5
Za knihu na recenzi děkuji přímo autorce.
Dvě prázdná místa Zuzana Holčíková
Volné pokračování knihy Hra na druhou (Autreo, 2020). Od jejich posledního rozhovoru uplyne nějaký čas. Čas, kdy se Ben i Nela vydávají každý svou vlastní cestou. Několik následných událostí však dokáží, že všechny cesty jsou p... více