"Fakju pán profesor"

recenze

Pokušení (2024) 4 z 5 / 1Nika1
Pokušení

Ivy Smoak autorka série po ktorej som siahla teraz.

Séria pokušení má zatiaľ preložené dve časti v angličtine ich je 8, čo mňa trošku sklamalo, keďže som si to pozrela až po prečítaní dvoch častí.
Časti sa prelínajú a nadväzujú na seba.

Príbeh je o vysokoškoláčke Penny.
Normálne dievča, zradené prvou láskou. Láskou neopätovanou priam jednostrannou. Krásne žieňa, ktoré nevie čo presne chce, kým ju doslova nezvalcuje ten pravý, či ľavý? Nedokáže naňho prestať myslieť.

Najväčšie prekvapenie príde, keď sa objaví v tej istej triede ako ona. Problém však je, že nepríde ako jej spolužiak,ale ako jej profesor.

Problém čo? Dokáže zabudnúť? Vyzerá že obaja majú s tým problém.
Ani jeden z nich nevie ako ďalej, no aj napriek tomu prekračujú hranice. Skúšajú kam sú schopní zájsť. Či ostanú len priatelia?

Zaujímavé čítanie. Aj keď niekedy mi pán profesor dobre liezol na nervy s jeho prístupom. Raz je chladný ako ľad a raz sa nikto na ňu nemôže ani pozrieť. Nerozhodný, no priam dokonalo nedokonalý pár.

Začítajte sa do tohto príbehu spolu so mnou a odhaľme, ako dej pokračuje ďalej.

Pokušení Pokušení Ivy Smoak

Nesmělá studentka Penny Taylorová vždycky dodržuje pravidla. Alespoň tak se to jeví jejím spolužákům. Ovšem i Penny má své zapovězené tajemství – bezhlavě se zamilovala do svého učitele. A je si docela jistá, že i on do ní. Profes... více

Komentáře (0)