Fantastický příběh se šťastným koncem.

recenze

Čarověník (2015) 4 z 5 / klarinka9974
Čarověník

Když se Štěpán vydá na Valpuržinu noc hledat čarověník, který si chce naroubovat, netuší, že v tomto okamžiku se změní celý jeho život. V lese narazí na tři tajemné postavy, jež promění tuto malou noční výpravu v děsivou noční můru. Ovšem Štěpán má štěstí v neštěstí, protože ve stejný den narazí na Jindřišku, která jediná mu může pomoci. A tak se začne rozvíjet příběh plný tajemství (a samozřejmě i lásky), odehrávající se v doslova kouzelné krajině Českosaského Švýcarska.

Kniha ma rychlí začátek, kdy se Štěpán na prvních stránkách vydá hledat Čarověník a hned se zase vrátí zpátky. A to je celá výprava pro Čarověník.

Kniha se čte hezky, příběh je od začátku do konce zajímaví a velmi zajímaví. Od utrhnutí jisté naroubované větvičky se značnou dít divné věci, které se nejenom hýbou ale i mluví. Štěpán se spoji s Jindřiškou, zamiluje se do konce do ní a prožijí spolu nečekané okamžiky.

V knize se objeví zlověstná čarodějnice, barevný ještěr a další nadpřirozené bytosti.

Kniha je taková jednoduchá pohádka s fantasi příběhem, která se vymkre kontrole a vše na konci začne být napínavé a nebezpečné.

Mě se líbila a byla jsem spokojená. Děj byl oddechový a pohádkový proto mě to bavilo.
Na konci knihy se dostáváme se Štěpánem, Jindřiškou a Honzou do jiného světa a snažíme se osvobodit začarovanou bývalou přítelkyni Katku.

Kniha skončí dobře a šťastně, jak jinak v pohadkovém příběhu.

Obálka je jednoduchá a zajímavá a láká ke čtení.

Jestliže se na knihu chystáte rozhodně jí neodkládejte a ponořte se do světa české pohádky. Udělejte si názor sami :-)

Čarověník Čarověník Marie Rejfová

Komentáře (0)