Hadrové panenky nelžou

recenze

Hadrové panenky nelžou (2024) 3 z 5 / renulka16
Hadrové panenky nelžou

Hadrové panenky nelžou je již šestým dílem série, všechny díly mám doma, ale nedostala jsem se k nim. Takže jsem předchozí díly nečetla, ale za mě to určitě ničemu nevadí nebo alespoň mně to tak přišlo.
Hadrové panenky nelžou jsou prozatím vydané pouze u nás. Není žádný originál. Autorka se s nakladatelstvím, jenž jí vydávalo celou sérii rozešla v ne příliš dobré situaci.
Můžeme tedy být rádi, že jako jediným poskytla rukopis :).

Ale teď k samotnému dílu.
Jelikož jsem předchozí díly nečetla, nemohu posoudit zda byl lepší či horší, ale mně tedy do noty příliš nesedl.
V knize se odehrávají dvě dějové linky. Jedna nás zavede k drogovému kartelu a druhá se zabývá ženou, závislou na drogách, které je odebrané dítě.

Linka s drogovým kartelem mi nesedl. Je to tím, že toto téma nemám příliš v lásce. Navíc zaujímalo více prostoru než linka s matkou a dcerou a to mi přišlo líto. Druhá linka byla o dost zajímavější a více se v ní dělo.

Celkově tedy hodnotím knihu lehce nad průměr a jsem velmi zvědavá na předchozí díly.

Hadrové panenky nelžou Hadrové panenky nelžou Sarah Flint

Detektiv seržantka Charlie Staffordová je bezprostředně po svém povýšení postavena před nelehký, ostře sledovaný případ vraždy dospívajícího mladíka. Vše ukazuje na vyřizování účtů mezi gangy sotva odrostlých dětí a hrozí nebezpeč... více

Komentáře (0)