Co opravdu obdivuji? Jednoznačně autory, kteří píši dlouhé série a dokáží si držet stále stejně dobrou, ne-li lepší úroveň psaní. A samozřejmě to není ani jinak u Lisy Regan s její detektivní sérii Josie Quinn.
Krvavá spása je již devátým dílem a pokud se nepletu, v originále je vydáno snad už přes dvacet dílů, což je opravdu obdivuhodné a jsem moc zvědavá, jestli si i nadále bude držet tuhle úžasnou laťku.
Série s Josie je skvěle propracovaná a moc se jí líbí, jak je úzce spojená právě s ní. Jak se neustále otevírá minulost a vyplouvají věci na povrch. Proto doporučuji číst tuto sérii opravdu postupně, ať si za prvé něco nevyspoilerujete a nebo za druhé - nepřijdete o podstatné informace.
V Krvavé spáse se otevírá dávný případ z mladí Josie a já jako milovník Odložených případů jsem si tuto knihu velmi oblíbila.
Pokud jste se tedy už pustili do této série a nebo nad ní teprve přemýšlíte, děláte správně, protože za to rozhodně stojí.
Krvavá spása Lisa Regan
Na Denton se snáší prudký déšť, který vyplaví tělo mladé dívky. Detektiv Josie Quinnová a její tým nemají žádné místo činu, kde by mohli své pátrání začít. Tělo oběti je ale naštěstí dobře zachovalé včetně baseballové nášivky na b... více