Krvavá spása

Co opravdu obdivuji? Jednoznačně autory, kteří píši dlouhé série a dokáží si držet stále stejně dobrou, ne-li lepší úroveň psaní. A samozřejmě to není ani jinak u Lisy Regan s její detektivní sérii Josie Quinn.

Krvavá spása je již devátým dílem a pokud se nepletu, v originále je vydáno snad už přes dvacet dílů, což je opravdu obdivuhodné a jsem moc zvědavá, jestli si i nadále bude držet tuhle úžasnou laťku.

Série s Josie je skvěle propracovaná a moc se jí líbí, jak je úzce spojená právě s ní. Jak se neustále otevírá minulost a vyplouvají věci na povrch. Proto doporučuji číst tuto sérii opravdu postupně, ať si za prvé něco nevyspoilerujete a nebo za druhé - nepřijdete o podstatné informace.

V Krvavé spáse se otevírá dávný případ z mladí Josie a já jako milovník Odložených případů jsem si tuto knihu velmi oblíbila.
Pokud jste se tedy už pustili do této série a nebo nad ní teprve přemýšlíte, děláte správně, protože za to rozhodně stojí.

Krvavá spása Krvavá spása Lisa Regan

Na Denton se snáší prudký déšť, který vyplaví tělo mladé dívky. Detektiv Josie Quinnová a její tým nemají žádné místo činu, kde by mohli své pátrání začít. Tělo oběti je ale naštěstí dobře zachovalé včetně baseballové nášivky na b... více

Komentáře (0)